„Iš tiesų keista, kad su latviais vadiname vienas kitą broliais, bet retai kada bendraujame ir dar rečiau bendradarbiaujame“, – sako S.Prūsaitis.

„I’m electrifying“ idėja jam kilo pernai po vieno „X faktoriaus“ filmavimų, kuriame svečių teisėmis dalyvavo „Brainstorm“.

„Asmeniškai Renanso iki tol nepažinojau, nors dar „Happyendless“ laikais tekdavo atsidurti kažkur šalia vienas kito. Galbūt tai lėmė, kad susitikę apsikabinom ir ėmėm bendrauti lyg seni draugai. O gal tai todėl, kad Renars – labai atviras ir šiltas žmogus, su kuriuo lengva rasti bendrą kalbą“, – sakė S. Prūsaitis.

„Saulius yra tikras energijos užtaisas, su juo taip smagu dirbti. Jo studija „White Face“ stebina profesionalumu. Mes tikrai labai gerai leidome laiką tiek Rygoje, kur vyko pasirengimas, tiek Vilniuje, kur viską iki galo įrašėme. Pasikvietėme Latvijoje žinomą prodiuserį Gatį Zakį ir jis dainą įvilko į finalinį rūbą“, – sakė R.Kaupers.

Tiek Saulius, tiek Renars apie „I’m electrifying“ kalba lyg susitarę.

„Tai kūrinys, kaip mes jaučiamės čia ir dabar. Tikimės, kad jis įkvėps žmones mėgautis šia akimirka“, – sako jie.

Dainą išgirskite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)