„Ir daina, ir klipas – košmaras. Užsikimšti ausis reikia“. „Tokios dainos niekas net per radiją neleistų“. Piktinosi vieni internautai. Radijo stotys gi jų patarimų nepaklausė ir dainą mielai transliuoja. „Daina – super“. „Žmonės, kodėl jūs priimate viską taip rimtai“, – pasipiktunusiems oponavo tie, kuriems daina patiko.

„Nieko nėra baisiau, kai žmonės pasako: nu nieko... gera daina. Ir čia pat ją pamiršta. Bet koks kūrėjas, kuris iš anksto bijo žmonių reakcijos, yra pasmerktas. Aš nebijau būti juokingas ar nepatikti. Šita daina yra kaip Vilniaus vamzdis – ji iškelia klausimą. Aš pats lietuviškoje muzikoje esu lyg Vilniaus vamzdis. Tai, kas dabar vyksta muzikoje, yra labai nuspėjama. Kažkas sukuria dainą, kuri tampa superhitu, tada visi puola kurti panašias dainas tikėdamiesi tokios pat sėkmės. Muzika yra traktuojama kaip verslas: o, dabar gerai perka juodas paklodes, tai gaminame tik juodas. Aš noriu būti tas, kuris pagamins oranžinę paklodę“, – sako S.Prūsaitis.

Dainininko pirmasis solinis albumas pasirodys jau šį rudenį, jį lydės specialių koncertų ciklas. Dar vieną naują dainą „Norim šokti“ iš būsimojo albumo jis pristatys jau visai netrukus: rugpjūčio 8 d. didžiausio lietuviško festivalio „Gratatos Live“ scenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)