Dramatiškos pop muzikos gerbėjams

Adele – „30“

Be abejonės, ne tik ryškiausias šio rudens, bet ir visų metų darbas yra naujausias Adele albumas „30“! Jau dabar kritikai „30“ vertina, kaip iki šiol geriausią Adele darbą. Nenuostabu, turint omenyje, kad jai ši grynuolį sukurti ir išleisti užtruko net šešerius metus! Socialinėje erdvėje taip pat apstu skambių epitetų šiam albumui, kuris yra vadinamas „skyrybų albumu“.

Melancholiškos muzikos klausytojams

Yebba – „Dawn“

Jos balsas yra absoliučiai išskirtinis. Britų žiniasklaida netgi rašė, kad „nuo Amy Winehouse laikų nieko panašaus muzikos industrijoje nėra nutikę“. Lyg įgimto talento būtų negana, prie Yebbos albumo „Dawn“ prisidėjo geidžiamiausias pasaulio prodiuseris, „Grammy“, „Oskaro“ ir „Golden Globe“ apdovanojimų laureatas Markas Ronsonas.

Modernaus repo mėgėjams

Lil Nas X – „Montero“

Kitas atlikėjas, kuris, be abejonės, vertas būti šiame sąraše yra amerikiečių reperis Lil Nas X. Po ilgo laukimo ir eilės provokatyvių singlų bei įspūdingų jų vaizdo klipų, šį rudenį jis pagaliau išleido savo debiutinį albumą „Montero“. Jame Lil Nas X uždainuoja ir su Eltonu Johnu, ir su Miley Cyrus, ir su Doja Cat, ir su Megan Thee Stallion.

Lotyniškų ritmų mylėtojams

Enrique Iglesias – „Final vol. 1“

Lotynų pop muzikos karaliui išleisti šį albumą užtruko netgi septynerius metus. O vos pasirodęs jis visus nustebino. Enrique Iglesias savo naujausią darbą pavadino „Final vol. 1“ ir užminė mįslę – ar tai jau pabaiga? Tačiau išleidęs albumą žymusis ispanas išskubėjo į muzikinį turą su kita Lotynų muzikos žvaigžde – Ricky Martinu – tad, matomai, dar ne pabaiga.

Kalėdų belaukiantiems

Leona Lewis – „Christmas, With Love Always“

Galingo balso savininkė ir superhito „Bleeding Love“ atlikėja Leona Lewis šiemet nusprendė padovanoti mums išankstines Kalėdas ir išleido už širdies griebiantį šventinių dainų albumą „Christmas, With Love Always“. Beje, šiemet Leona Lewis švenčia 15 metų nuo tada, kai triumfavo „X Faktoriuje“.

Disco muzikos fanams

Purple Disco Machine – „Exotica“

Lietuvos muzikos topuose šiemet karaliaujantis šokių muzikos prodiuseris iš Vokietijos – Purple Disco Machine – šį rudenį išleido hitų kupiną albumą „Exotica“. Vien albumo singlas „Hypnotized“ turi daugiau nei 275 mln perklausų. Artėjant didžiausioms metų šventėms šis disco albumas puikiai papildys šokėjų grojaraščius.

Rafinuotos muzikos klausytojams

Dave Gahan, Soulsavers – „Imposter“

Depeche Mode“ dainininkas Dave‘as Gahanas atskirai nuo grupės šį rudenį išleido jau trečiąjį albumą pavadinimu „Imposter“. Tiesa, ne vienas, o su kitu bendraminčiu Soulsavers, kurio tikrasis vardas – Richas Machinas. Albumą sudaro 12 kruopščiai iš skirtingų žanrų ir istorinių laikotarpių atrinktos dainos, kurios atspindi Gahano gyvenimą.

Šokių muzikos mėgėjams

Alan Walker – „World of Walker“

Šiandien pasirodęs Alano Walkerio albumas „World of Walker“ irgi patenka į ryškiausių šio rudens „Sony Music“ albumų sąrašą. Albume vystoma „walkerių“ (bendruomenė, kurią sukūrė atlikėjas) tema, o albumo dainų vaizdo klipai primena sagą, kurios veiksmas vyksta išgalvotoje realybėje. Beje, albumo viršelį puošia tūkstančiai Alano gerbėjų asmenukių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją