Šis įrašas “RyRalio Religion” rengėjams internetu atkeliavo tiesiai iš "deep techno house" muzikos meistro studijos Topanga Canyone, JAV Kalifornijos kalnuose.

Bilietais ir CD į “RyRalio Religion” šventę prekiaujama įrašų parduotuvėje Vilniuje. DJ Rithma (Etienne Stehelinas) yra sparčiai kylanti JAV house muzikos žvaigždė iš kultine laikomos įrašų firmos “Om Records”.

Šis vos 23 metų prodiuseris ir didžėjus yra itin “graibstomas” Amerikoje – vien šiais metais Rithma išleido per 10 savo įrašų bei remiksų kompanijoms “Tweekin”, “Terraform”, “Lapdance” ir jau minėtai “Om”.

Lietuvoje DJ Rithma yra žinomas, kaip Kauno "house" muzikos dueto "Jazzus Juice" kūrinio “Life Is Long” versijos kūrėjas. Būtent tai buvo viena iš priežasčių, kodėl šokių muzikos elite aukštai kotiruojamas atlikėjas sutiko atskristi pasirodymui specialiai iš Los Andželo, kur neseniai baigė įrašinėti savo debiutinį albumą “Music Fiction”.

“Nemažai grojau Vakarų Europoje, tačiau niekada neteko groti Rytų Europoje ir su nekantrumu laukiau tokios progos. Didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kai turiu galimybę padėti žmonėms visame pasaulyje gerai praleisti laiką, ir esu dėkingas, kad likimas man suteikia tokią galimybę. Visi lietuviai, kuriuos man teko sutikti iki šiol, buvo ypač šaunūs žmonės. Taip pat jau seniai laukiau progos aplankyti šalį, kuri nėra taip smarkiai “amerikanizuota”. Tai man dar neišvaikščiotas takas. Tiesiog jaučiu, kad Vilnius turi būti labai dvasingas”, - įspūdžiais dalinosi viena iš jaunatviškiausių ir perspektyviausių JAV šokių muzikos žvaigždžių DJ Rithma.

“RyRalio Religion” vakarėlyje, kuris vyks būsimose klubo “Intro” patalpose Vilniuje, publiką apšildys “etatiniai” įrašų kompanijos “RyRalio“ didžėjai DJ Karalius ir DJ Lauris Lee.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją