Šį penktadienį, liepos 25-ąją, 22 valandą įvyksiantis „RyRalio Summer“ bus paskutinis pasiruošimas prieš didįjį vasaros sezono uždarymą „RyRalio Summer End Festival“. Šį kartą kartu su kažkada rekordu buvusiu, bet dabar jau norma tapusiu tūkstančiu žmonių betvarkę šokių aikštelėje darys sexy house muzikos profesionalas - Da Sunlounge.

Nuo jo pasirodymų priklausomybės nebeslepia ne tik patys „RyRalio“, bet ir pusė Kauno vakarėlių lankytojų. Be svečio iš Londono trijose salėse dar pasirodys rekordinis skaičius lietuvių – jų bus net 10.

Vasaros hitas kartu su Nica Brooke

Šią vasarą „RyRalio“ renginiuose Kauno Jachtklube lankosi seniai pasaulyje pripažinti didžėjai iš Britanijos house muzikos elito sąrašo. Pirmus labai sėkmingai praėjusius vakarėlius jau aplankė tonas muzikos išleidę „Inland Knights“ ir Shur-I-Kan, dabar eilė atėjo seksualiajam Simon Newby, geriau žinomam Da Sunlounge pseudonimu. „Jis yra mūsų mylimiausias didžėjus ir prodiuseris“, - jau senokai to neslepia „RyRalio“ tandemas, - „Da Sunlounge setai kaip nuožmi infekcija – užkrečiami“.

Ryškiaspalvius, garsiausiuose house įrašų kompanijose išleistus, jo singlus spėjo pamilti ir Lietuvos vakarėlių lankytojai. RyRalio DJs teigimu, visas pastaraisiais metais išleistas, Da Sunlounge plokšteles, vaikinai neišvengiamai groja savo vakarėliuose, nes jos tiesiog nuostabios. Į Lietuvą grįžtantis britas neseniai išleido dar vieną hitą – dainą, įrašytą kartu su iš vasaros himno „Sultry Blue“ visiems gerai pažįstama Nica Brooke.

Jau dabar aišku, kad likusią vasaros dalį praleisime su jų bendra daina „Happening Now“, kurią galima išgirsti ir lietuviškų radijo stočių eteryje.

Da Sunlounge – tikras merginų numylėtinis

Jau seniai Kaune nebe paslaptis, kad Simon Newby į Lietuvą grįžta ne vien dėl sėkmingų pasirodymų, bet ir dėl merginų. Karaliaus teigimu, Da Sunlounge, kaip nei vienas kitas jų atvežtas svečias, čia turi labai daug gerbėjų moterų. „Simonas labai paprastas ir fainas, galbūt tai patraukia merginas. Net nežinau. Kartais net man pačiam keista, kad vos per kelis vizitus jis Kaune susirado daugiau draugų nei aš pats čia jų turiu tiek metų gyvendamas“- pasakoja RyRalio narys.

Tačiau tikrai ne už šypseną už milijoną jį myli house muzikos gerbėjai iš viso pasaulio. Juk išgarsėjo Da Sunlounge beveik prieš dešimt metų, kai tapo labai populiaraus D. Britanijoje „Travelling Without Moving“ ciklo rezidentu. Tada jis grojo kartu su pirmos klasės elektroninės muzikos diskžokėjais Andrew Weatherall, Laurent Garnier, Pete Tong, Miguel Migs. Per tuos metus Da Sunlounge iš viso išleido per 50 plokštelių ir nuolatos koncertuoja JAV, Australijoje, Ispanijoje, Kinijoje, o šį penktadienį jis dar kartą aplankys ir Lietuvą.

Trijose scenose – net 11 didžėjų

Be moterų numylėtinio iš Londono „RyRalio Summer“ renginyje ant Kauno marių dar pasirodys net 10 įvairiausią muzikos stilių grojančių garsių Lietuvos didžėjų. Trijose salėse vasara džiaugsis Vilniaus rave diskotekų žvaigždės Manfredas ir Kym Wild iš „Metal On Metal“, klubo „Exit“ rezidentai Kastis Torrau ir Donatello, o taip pat Jovani, Mix, Mamania, DJ Pro bei, žinoma, patys renginio prodiuseriai Lauris Lee ir Karalius.

Šį penktadienį įvyksianti „RyRalio“ diskoteka po atviru dangumi bus paskutinis pasispardymas prieš bene svarbiausią Lietuvos šokių muzikos renginį gamtoje - „RyRalio Summer End Festival“. Kas šiais metais ten bus kol kas laikoma paslaptyje, tačiau jau tikrai aišku, kad rugpjūčio 22 d. festivalyje kelių tūkstančių žmonių lauks penkios scenos, kuriose pasirodys daugiau nei 20 atlikėjų. Žinoma, išvysime ir ypatingų svečių iš užsienio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją