„Vis dažniau sulaukdavau klausimų, kodėl nebedainuoju. Ir, tiesą sakant, į juos buvo sunku rasti atsakymą. Juk iš tiesų, niekas dainuoti netrukdo: turiu nuostabią šeimą, mylimą veiklą, daugybę minčių, kurias tik reikia laiku užsirašyti“, - pranešime spaudai šypsosi žinoma moteris.

Rūta neslepia: dainos mintis šiais laikais aktuali kiekvienam. Ji būtent apie tai, kaip mes visi skubam: „Tas nuolatinis bėgimas, stengimasis viską suspėt ir graužatis, kai ko nors nespėji, tiesiog užspiečia į kampą. Taip skriedami per gyvenimą nebepamatome nuostabių dalykų, kurie vyksta čia pat, šalia mūsų: tyrų saulėtekių, paukščių, grįžtančių namo, neturime laiko artimiems bičiuliams, nuoširdiems pašnekesiams su artimaisiais ir taip sukdamiesi kaip voverės rate, prarandam daugybę džiaugsmingų akimirkų. Ši daina būtent apie tai“, - pasakoja atlikėja.

Muziką dainai sukūrė populiarus dainų autorius Paulius Jasiūnas.

„Džiaugiuosi, turėdama galimybę dirbti su tokiu profesionalu: tai buvo puikus bendras kūrybinis darbas, kurio rezultatą pateikiame visiems skubantiems klausytojams“, - pasakoja Rūta.

Kartu su nauja daina, moteris pristato ir naują pseudonimą: „Mane daug žmonių atpažįsta kaip Lukoševičiūtę: ilgoka pavardė, o dabar, ištekėjus, ji tapo kone dvigubai ilgesnė. Tad likau prie varianto, kuris pats trumpiausias: RutaLu“, - pasakoja atlikėja.

RutaLu artimiausiuose planuose – ir vaizdo klipo kūrimas. O kol kas – pažvelkite į dainos „Noriu sustot“ fotosesijos užkulisius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)