Šis etapas atlikėjai ypatingas - kitų metų pradžioje Rūta planuoja išleisti savo EP albumą. Tai bus antrasis, tačiau mažesnės apimties albumas, kuris kalbės apie įvairias santykių fazes.

„Santykių tema man yra labai įdomi ir, turbūt, daug kas sutiks, neišsemiama. Santykis su mylimuoju ar mylimąja, šeima, draugais, pažįstamais - visa tai mus daro tokiais, kokie esame dabar. Bet ar tau patinka dabartinis tu? Šį kartą noriu kalbėti apie įvairias santykių fazes, etapus - nuo stipraus susižavėjimo iki abejojimo ir tikros meilės, perėjusios viską,” - pranešime spaudai pasakoja atlikėja.

Rūta sako, kad kūrinys „Tavo delnuose” bus pirmasis iš artėjančio albumo. Jame kalbama apie tą pirmą susižavėjimą, jautrią, gražią meilę.

„Žinot, niekad negalvojau, kad sukursiu tokią romantišką dainą. Jeigu užsuktumėte į mano studiją ir išgirstumėt, kokios nuotaikos vyrauja ten, sakytumėt, kad aš esu gana melancholiška, tačiau mano asmenybė skiriasi nuo muzikos, kuri iš manęs išeina. Tačiau negaliu ignoruoti ir to, kas iš manęs išeina retsykiais. Žinoma, muzika, kurią kuria atlikėjai, taip pat ir aš, negali nekoreliuoti su įvykiais ar etapais, kurie vyksta tikrame gyvenime. Kartais apdainuoji kitų istorijas, kartais savas.
Neslėpsiu - ši daina atspindi mano pačios vidinę būseną,” -
pasakoja Rūta Loop.

Atlikėja mano, kad šis kūrinys, žiūrint iš draugų ir artimųjų perspektyvos, bus artimiausias, atspindintis ją kaip asmenybę. Atlikėja tikisi, kad daina suras savo klausytoją, ypač šiomis atšalusiomis rudens dienomis.

„Tikiu, kad ši daina nuneš visus į santykių pradžią ir jaukius prisiminimus. Galbūt kažkas ką tik įsimylėjo, o gal kažkas ieško atgaivos. Ši daina pilna to švelnumo, kilnumo ir empatijos viens kitam,” - šypsosi Rūta.

Pačią dainą ir jos emociją atspindi ir vaizdo klipas.

„Nepaprastai džiaugiuosi, kad mums pavyko išpildyti klipo idėją taip, kaip ir įsivaizdavau. Tiesą sakant, labai dažnai būna taip, kad vienaip įsivaizduoju savo galvoje, o galutinis rezultatas smarkiai prasilenkia su mano vizija. Tačiau šįkart jaučiu, kad vaizdas ir daina kvėpuoja tuo pačiu ritmu. Pirmiausia, magiškai pavyko filmavimą suplanuoti paskutinę saulėtą ir gražią dieną, kurios tikrai labai reikėjo, norint perteikti dainos jausmus. Turėjome labai jaukią ir visiškai paprastą popietę - važinėjome su mano draugu Edgaru Žaltausku ir operatoriumi Miku Zabulioniu po įvairias apylinkes, išlipdavome laukuose ir tiesiog stengėmės įamžinti natūralias akimirkas. Labai pasitikiu Miku, todėl net nedvejojau, kad būtent jam pavyks rasti tą teisingą santykį. Buvo labai svarbu, kad klipas neatrodytų per saldus. Svarstėme, ar reikėtų filmuotis su aktoriumi, ar su savo antra puse, bet juk viskas žymiai natūraliau ir tikriau, kai vaidinti nereikia,” - šypsosi Rūta.

Ji teigia nekantraujanti su gerbėjais pasimatyti koncertuose, kuriuose pristatys savo EP albumą, o kol kas kviečia išgirsti naują dainą „Tavo delnuose”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)