„Maxas lyg unikalus reiškinys. Jis dainuoja, repuoja, rašo tekstus bei pats kuria muziką – pavydėtinas universalumas. Maža to, per pusmetį iš požeminių Minsko barų jis šoko tiesiai į arenas su daugiatūkstantinėm miniom ir, panašu, kad tai jo nė kiek nesugadino. Seku jo karjerą ir labai tikiuosi, kad šį šeštadienį pats galėsiu įsitikinti, jog šis bernas išliko toks pats paprastas“, – sako lietuvių reperis Lilas, kuris šiemet „T.Ė.T.Ė“ apdovanojimuose buvo išrinktas geriausiu metų hip hopo atlikėju Lietuvoje.

Jaunas Baltarusijos reperis Max Korzh Luninec jau yra tituluojamas vienu perspektyviausių šios šalies muzikos eksportu. Pernai jis pristatė savo debiutinį albumą pavadinimu „Gyvūnijos pasaulyje“, kuris ir tapo esminiu slenksčiu į plačiuosius šou verslo vandenis.

„Max Korzh dabar surenka tūkstantines minias tiek Baltarusijoje, tiek Rusijoje, tiek Ukrainoje. Pastarajame jo koncerte Minske susirinko net 6000 gerbėjų“, – sako koncerto Vilniuje organizatorius Vitalij Žitnij.

Aktyvi Maxo fanų bendruomenė Lietuvoje apie metus čia stengėsi suorganizuoti atlikėjo koncertą. Galiausiai jie prisikvietė baltarusį praleisti vieną vakarą Vilniuje.

Po koncerto publikai atvėsti neleis „VotOno“ didžėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)