„Sex Machine“ nukelia į praėjusio amžiaus pabaigos šokių aikštelę, kurioje persipina daugybė populiariosios kultūros ir filmų nuorodų. Klipe rasite filmo „Vyrai juodais drabužiais“ užuominų, taip pat geltoną sunkvežimį, kuris primena filmo „Transformeriai“ veikėją Optimus Prime. Vyresnieji naujajame kūrinyje išgirs reperio MC Hummer kūrinio „U Can’t Touch This“ nuorodų, rašoma pranešime spaudai.

Little Big – „Sex Machine“

Vaizdo klipo lokacija primena filmo „Vėžliukai nindzės“ būstinę, o grupės nario Antono šukuosena ir violetinės spalvos kostiumas simbolizuoja 80-ųjų stilių ir „Vėžliukai nindzės“ veikėją Bebop.

Jau tapo tradicija, kad išskirtinius grupės vaizdo klipus režisuoja grupės lyderis Ilja Prusikinas ir režisierė Alina Pasok.

„Little Big“ yra Rusijos Sankt-Peterburgo reivo grupė, sprogdinanti šokių aikšteles ne tik Rusijoje, bet ir užsienyje. Internetiniu virusu tapusią grupę puikiai pažįsta Jungtinių Amerikos Valstijų, Ispanijos, Kanados, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos ir kitų šalių gyventojai. Lietuvoje grupė taip pat turi didelį gerbėjų ratą – čia ne kartą rengė koncertus.

„Little Big“ vaizdo klipai peržiūrėti daugiau kaip 2 milijardus kartų, o kūrinys „Skibidi“ tapo populiariausiu vaizdo įrašu Rusijos „Youtube“ platformoje – jis peržiūrėtas daugiau kaip 500 mln. kartų. Jų praėjusių metų singlas „Uno“ tapo dar vienu rekordininku – klipas tapo žiūrimiausiu „Eurovizijos“ dainų konkurso „YouTube“ kanalo vaizdo įrašu. „Uno“ peržiūrėtas net 187 mln. kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)