R. Chudakovas savo „Telegram“ kanale parašė, kad Denis Baisarovas turi karinį išsilavinimą, todėl gaus šaukimą vykti į Ukrainą kariauti.

Toks pat siaubingas likimas, anot deputato, laukia ir Nikitos Presniakovo. R. Chudakovas pridūrė, kad turi kariauti net ir vaikinai iš „elitinių šeimų“.

„Šaukimus turi gauti visi, kas patenka į mobilizacijos sąrašus – be jokių išimčių. Kas kariaus už kolaborantę vaizduojančios Pugačiovos anūkus? Vaikai iš „prastų“ šeimų? Neišdegs!“, – parašė Valstybės Dūmos deputatas.

Jau pirmosiomis Rusijos karo Ukrainoje dienomis A. Pugačiova su vyru Maksimu Galkinu ir vaikais išvyko į Izraelį.

Ten šoumenas dalyvavo labdaringuose Ukrainos paramai skirtuose renginiuose. Nors primadona apie karą iš pradžių ir tylėjo, panašu, jog visada palaikė savo vyro poziciją.

Kai Rusijos teisingumo ministerija komiką pripažino „užsienio agentu“, A. Pugačiova pati pasiprašė įtraukiama į tą patį sąrašą.

Primename, kad, Rusijai pradėjus karą prieš Ukrainą, A. Pugačiova ir M. Galkinas išvyko į Izraelį, o vasarą gyveno Latvijoje, Jūrmaloje.

Vis dėlto vasaros pabaigoje rusų žiniasklaida pranešė, kad atlikėja su vaikais grįžo į Maskvą. Apie tai paskelbė jos artimas draugas, rusų dizaineris Igoris Guliajevas.

Tiesa, panašu, kad ilgai šioje šalyje atlikėja neužsibuvo. Unian.net rašoma, kad A. Pugačiova antrą kartą paliko šalį agresorę. Ji ir jos vaikai buvo pastebėti Maskvos „Vnukovo“ oro uoste.

Pirminiais duomenimis, A. Pugačiova kartu su vaikais vėl išvyko į Izraelį. Pažymima, kad ji neturi bilieto atgal.

Tuo tarpu M. Galkinas šiuo metu keliauja po pasaulį su savo humoro programa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją