Apie tai praneša lenta.ru.

„Pastarosios „Eurovizijos“ rezultatai perpildė mūsų kantrybės taurę. Reikia jau šiais metais nebedalyvauti šiame konkurse. Negalima nuolat kentėti šios beprotybės“, – pabrėžė parlamentaras ir pridūrė, kad Rusija kasmet dalyvavimui „Eurovizijoje“ išleidžia 40 mln. eurų (138,1 mln. Lt).

V. Raškino teigimu, Rusija gali kurti alternatyvą – dainų konkursą „Eurazijos balsas“.

„Mes rengiame tokius pasaulinio lygio renginius, kaip olimpiada, tokį konkursą be vargo sugebėsime organizuoti. Manau, visos Eurazijos, o ir daugelis kitų šalių mus palaikys“, – pabrėžė jis.

Austrų transvestito Conchitos Wurst pergalė sukėlė Dūmos Šeimos, moterų ir vaikų reikalų komiteto pirmininko pirmojo pavaduotojos, frakcijos „Vieningoji Rusija“ narės Olgos Batalinos pasipiktinimą. Jos nuomone, Europoje išsitrina ribos tarp lyčių, smunka tradicinės šeimos vertybės, o tai – smūgis visuomenei ir veda į demografinę katastrofą.

Na o parlamentaras Vitalijus Milonovas pirmadienį kreipėsi į kultūros ministrą Vladimirą Medinskį su prašymu neleisti Wurst koncertuoti Rusijoje.

Šių metų „Eurovizijos“ finalas įvyko gegužės 10 d. Danijos sostinėje Kopenhagoje. Laimėjo austrų dainininkas Tomas Neuwirthas, kurio pseudonimas – Conchita Wurst. Jis surinko 290 balų. Rusijos atstovės seserys Tolmačiovos surinko 89 balus ir užėmė septintą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (463)