Taip, drauge su novatoriškais ir talentingais muzikantais, gimė gyvas projektas „Tribute to Tina turner“. Jau lapkričio 4 d., penktadienį, jis bus pristatytas plačiajai auditorijai Plungės kultūros centre, na o lapkričio 5 d., visu gražumu nugriaudės Klaipėdos koncertų salėje.

„Esu tikra Tinos Turner gerbėja, ir kaip dainininkės, ir kaip moters. Ji įkvepianti, o jos dainos aprėpia ištisą muzikinę epochą. Negaliu žodžiais apsakyti, kaip malonu buvo ruošti šią muzikinę programą tiek man, tiek visiems muzikantams. Tikiuosi, kad klausytojams bus taip pat malonu girdėti ir matyti mūsų pasirodymą, kaip mums malonu dovanoti šios legendinės atlikėjos dainas“, – sako Rūta.

Tinos Turner kailyje jau lapkričio 4-ąją atsidursianti Rūta skatina ne tik džiaugtis muzika, bet ir dovanoti gerumą. Dalis lėšų, surinktų už solinius atlikėjos koncertus, bus skiriama ypatingai sunkiai gyvenančioms šeimoms.

„Didžiausios pasaulio scenos žvaigždės dalį pelno nuolatos skiria paramai, todėl man kilo mintis, kad ir aš savo darbu, dainomis, galiu bent kažkuo padėti likimo nuskriaustiesiems. Nuoširdžiai viliuosi, kad mano pavyzdžiu paseks ir kiti atlikėjai“, – apie savo sprendimą kalbėjo Rūta.

Pasak atlikėjos, artimiausiu metu surinktos lėšos keliaus moteriai, auginančiai berniuką, sergantį autizmu. Motina nuolatos privalo būti šalia sūnaus, todėl negali dirbti, nepritekliaus genama ji glaudžiasi pas giminaičius, kur gyvenimo sąlygos išties nepavydėtinos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją