„Viskas jau seniai krypo šia linkme“, - teigė jis.

R. Paulas nurodė, kad I. Krutoi, „Naujosios bangos“ režisierius Aleksandras Revzinas ir kiti su festivaliu susiję asmenys jau išvyko iš Latvijos.

Gandų, kad festivalis bus perkeltas į San Remo miestą, kompozitorius negalėjo patvirtinti, tačiau kalbėdamas apie tai, kad Jūrmaloje „Naujosios bangos“ nebebus, jis pareiškė, kad „tai taip aišku, kaip kas nors kita gali būti aišku mūsų laikais“.

„Naujosios bangos“ generalinis direktorius Aleksandras Rumiancevas DELFI.lv sakė nieko negirdėjęs apie sprendimą neberengti festivalio Jūrmaloje. „Negaliu šios informacijos nei patvirtinti, nei paneigti. Tokius gandus girdžiu jau 10 metų“, - teigė jis.

Tačiau paprašytas pakomentuoti planus perkelti festivalį į San Remą, A.Rumiancevas pareiškė, kad ši idėja jam patinka.

„Žinoma, bus tokių, kurie apsidžiaugs, jog „Naujosios bangos“ daugiau čia nebus. Aš pats dėl to turėjau tiek daug rūpesčių, jog tokią žinią priėmiau ramiai“, - pažymėjo R. Paulas DELFI.lv.

Jis nurodė, kad „Naujosios bangos“ organizatoriai ruošia oficialų pranešimą spaudai, kuris bus išplatintas iki trečiadienio ryto. Festivalio atstovė spaudai Svetlana Evdokimova tvirtino nieko nežinanti apie oficialų pranešimą ir teigė pati esanti „laukimo būsenos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)