Dėka talentingojo grupės nario Pero Gessle‘o „Roxette“ visada turėjo iš ko rinktis rinkdamiesi kūrinius albumams. Dauguma tų dainų niekuo nenusileidžia pagrindinėms albumo dainoms – tai grupė įrodė ne vieną kartą vėliau tokias dainas išleidusi kaip singlus ar įtraukusi į kompiliacinius albumus, rašoma pranešime spaudai.

Būtent toks ir yra naujasis singlas „Let Your Heart Dance With Me“, jis buvo tarp dainų nepatekusių į paskutinįjį „Roxette“ studijinį albumą „Good Karma“ (2016). Ši daina dienos šviesą išvysta dėka šių metu pabaigoje pasirodysiančio grupės kompiliacinio albumo „Bag Of Trix“, kuriame dar niekur negirdėti „Roxette“ kūriniai.

„Roxette“ – „Let Your Heart Dance With Me”

„Norėjau parašyti paprastą ir klasikinę „plok rankomis ir trypk kojomis“ dainą, būtent tokia ir yra „Let Your Heart Dance With Me“. Man ji patiko dar būnant studijoje, bet galiausiai ją nugalėjo kitos dainos ir į albumą ji nepateko. Antrąjį šansą jai suteikė naujasis projektas“, – sako buvęs „Roxette“ narys Peras Gessle‘as.

Sumiksuoti „Let Your Heart Dance With Me“ Gessle‘as paprašė Ronny Lahti, tam pačiam muzikos genijui, kuris prieš kelis dešimtmečius dirbo su „Roxette“ albumu „Room Service“. Rezultatas – daina, kurioje jaučiama vasariška šiluma ir optimizmas.

Tačiau tai visiškai priešinga tam, ką tuo metu išgyveno grupė, ši daina įrašyta prieš pat Marie pasitraukimą iš grupės, ją tada kamavo sunkios sveikatos problemos dėl prieš dešimtmetį atlikto gydymo nuo vėžio.

„Praėjus vos keliems mėnesiams po albumo „Good Karma“ išleidimo, gydytojai Marie patarė nutraukti turo pasirodymus su grupe. Mes atšaukėme vasaros turą ir visus kitus įsipareigojimus.

Įrašai studijoje Marie taip pat buvo didžiulis išbandymas. Ji to labai norėjo, tačiau turėjo kovoti dėl to iš visų jėgų. Ir ji tai darė. Marie buvo tikra kovotoja iki pat pabaigos“, – jautriai apie praėjusių metų gruodį pasaulį palikusią grupės narę atsiliepia Peras Gessle‘as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)