„Dainos apie kamuolį tekstas gimė spontaniškai, mėgdžiojant žinomą Vido Bareikio priedainį „Ežero Dugne“ ir kaitaliojant žodžius. Bande Role projekte labai svarbus žodžių žaismas, kuris atsiranda pakeitus orginalų dainos tekstą ir prasmę, – atvirauja Rolandas Mackevičius. - Galbūt iš pirmo žvilgsnio tekstas atrodys paprastas, tačiau tam, kad kiekviena dainos eilutė skambėtų linksmai ir netikėtai, su kolega praleidžiame daug valandų studijoje. Dažniausiai viskas vyksta naturaliai, su daug juoko iki ašarų, bet kartais „sprendžiame“ posmus tarsi matematines formules, nes naujai pakeista dainos istorija privalo turėti prasmę.“

Bande Role šiuo metu yra vienintelis muzikinio video humoro projektas Lietuvoje, o projekto pirmasis kūrinys „Meilės Emigrantas“ per kelias savaites jau surinko 400 000 peržiūrų Youtube.com platformoje.

Antrosios dainos „Kamuolys Kambaryje“ vaizdo klipe nusifilmavo ir pats Vidas Bareikis, įkūnijęs rūstaus trenerio vaidmenį.

Projekto kūrėjai žada, jog jau greitai Bande Role pristatys daugiau nuotaikingų muzikinės satyros video premjerų, kuriose išvysite ne vieną žinomą veidą ir būsite nustebinti drasiomis komandos idėjomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)