„Bande Role“ kūrybinės komandos nostalgija koncertams, festivaliams ir šokių muzikos vakarams sulaukė stipraus projekto bičiulių palaikymo. Namų sąlygomis pavyko nufilmuoti nuotaikingą vaizdo klipą, kuriame rasite puikiai pažįstamus veidus, rašoma spaudos pranešime. Neįtikėtini šokiai, drabužiai ir makiažas, nuspalvino jau seniai nusibodusias namų sienas. Kiekvienas iš dalyvių parodė, kaip sukuria sau vakarėlio nuotaiką karantino metu namuose, o kartu visų kolegų video pavirto į vieną galingą linksmybių maratoną linksmiausiame šių metų „Bande Role“ projekto klipe.

„Bande Role“ neturi kūrybinio karantino ir toliau stebins savo gerbėjus naujais kūriniais ir vaizdo klipais. Vyrai dirba mintimis, naktimis ir internetu, todėl artimiausiu metu žada tik geriausią muzikinį humorą ir tik originalų požiūrį į kasdienes aktualijas. „Bande Role“ linki visiems geros sveikatos, o ji pirmiausia aplanko tuos, kurie nuoširdžiai moka pasijuokti iš savęs ir iš gyvenimo negandų“, – sako idėjos autoriai.

Vaizdo klipe įsiamžinti panoro pulkas žinomų žmonių, tarp kurių – Agnė Jagelavičiūtė, Mantas Stonkus, broliai Lavrinovičiai, Karolina Meschino, Monika Liu, Naglis Bierancas, Justinas Jarutis, Iglė Bernotaitytė, Jonas Nainys, Deimantė Kazėnaitė, Goda Alijeva, Nijole Pareigytė, Deividas Bendžius ir kt.

„Šos dainos idėja atsirado labai spontaniškai. Vakare susiskambinome su Linu per „FaceTime“ ir pradėjome rašyti žodžius. Kai jau turėjom ir muziką, ir tekstą pradėjom galvoti apie klipą. Kitaip nei namuose ir patys padaryti nieko negalėtume. I pagalbą atėjo tie, kuriuos aš gerai pažįstu. Jie turi milžiniškai gerą širdį ir suprato mano keistą prašymą „Pasitūsink namuose į telefoną“. Žinoma, kai kuriuos reikėjo labai įkalbinėti, bet be šių žmonių nebūtų nė vienos šviesios karantino dienos ir, aišku, šio klipo. Viską patys filmavo ir noriu pasakyti milžinišką ačiū!“ – bičiuliams dėkojo R. Mackevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)