Praėjusį šeštadienį surengtame koncerte atlikėjas Rokas Yan Kauno publikai pristatė dar neseniai dienos šviesą išvydusį pirmąjį solinį albumą „Iš tų akių“ bei kitus kūrinius, padėjusius užsitarnauti nemažą klausytojų ratą, rašoma pranešime spaudai.

Dar koncerto pradžioje Rokas prieš susirinkusią publiką atvėrė širdį ir prisipažino, kad norėtų jog koncerto vakarą išvystų atlikėjo „aš“ prieš metus, kuomet buvo sunku įsivaizduoti apie tokį didelį koncertą.

„Nuoširdžiai noriu pasakyti, kad tai, ką matau šiandien čia, stovėdamas prieš jus, labai norėčiau, kad tai pamatytų Rokas iš praeities. Netolimos praeities, maždaug prieš metus laiko“, – sakė dainininkas.

Vakaro metu netruko ir kitų jautrių momentų. Tiesa, atlikėjas koncerte nepamiršo ir artėjančiomis šventėmis alsuojančių momentų, atliko savo paties kurtą Kalėdinę dainą bei kūrinio „Last Christmas“ savąją versiją.

Koncerto metu nuskambėjo ne tik jau gerai žinomi kūriniai iš albumo „Iš tų akių“, kurių tekstus, atrodo, publika mokėjo mintinai, bet ir visiškai naujos dainos. Tiesa, pastarosios taip pat susilaukė didelio dėmesio ir greitai klausytojai išmoko pagrindinius žodžius.

„Labai geras jausmas, kai kūrinį atlieki pirmąjį kartą, o jį dainuoji kartu su visas susirinkusia minia. Tai suteikia didelio pasitikėjimo ir motyvacijos, greičiau išleisti kūrinį“, – atviravo Rokas.

Koncerto pabaigoje įvyko ir tai, ko publika tikrai nesitikėjo – vienam kūriniui dainininkas į sceną pakvietė ir atlikėją Ivetą Svilainytę, su kuria atliko praėjusios vasaros hitu tapusį kūrinį „Vasaros mažai“.

Įaudrinta publika negailėjo emocijų ir aplodismentų, o atlikėjas pristatė ir dar vieną staigmeną. Pristatydamas kūrinį „Stadionai“ į sceną pakvietė ir jo bendraautorę, savo gerą bičiulę Jessica Shy.

Atlikėjas savo koncertą užbaigė kūriniu, kuris jau spėjo tapti vizitine kortele – „Vakar vakare“, po kurio publika audringai prašė pakartoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją