„Vakarėlio traukinyje idėja jau seniai egzistavo mūsų galvose, džiaugiamės pagaliau ją įgyvendinę. Traukiniu keliavo daugiau nei pusšimtis dalyvių, o vakarėlis mūsų vagone pritraukė ir žmones iš kitų vagonų, kurie tiesiog važiavo į Varėną. Smagi muzikinė kelionė į festivalį – puiki renginio pradžia, o geros muzikos niekuomet nebūna per daug", - sako renginio organizatoriai.

Nulinę renginio dieną jau veikė viena scena, kurioje pasirodė ištikimiausi atlikėjai, festivalyje grojantys beveik kasmet.

Šiandien festivalis jau oficialiai atveria vartus ir pilnu pajėgumu pradeda veikti visos keturios renginio scenos. Vakar jau atidarytoje „After Time" scenoje šiandien įvairiausių muzikos žanrų kokteiliais vaišins SillyCut, Drama Goddess, Play4n4 ir kiti. Dalis atlikėjų atliks gyvus pasirodymus, tad tai – puiki proga išgirsti unikalius jų atlikimus.

SillyCut

Pagrindinėje renginio scenoje jau šiąnakt pasirodys viena pagrindinio renginio žvaigždžių – legendinis General Levy, kurio frazė „Jungle is massive" nuskambėjo prieš prieš daugiau nei dvidešimtmetį ir iki šiol skamba keikvieno šios muzikos mylėtojo galvose. Tačiau ne visus jungle muzikos kozirius organizatoriai išmeta šiandien – rytoj renginio lankytojų lauks Steppa Style pasirodymas.

General Levy

Space scena šiąnakt dedikuota techno muzikai. Brutalius techno ritmus mylinčius renginio svečius lepins techno žvaigždės Under Black Helmet ir Blush Response bei puikiai žinomi lietuviai LSAR, Calli, Alex Krell ir Black Fire.

Under Black Helmet

Paslaptingiausioje ir spalvingiausioje psytrance Dream scenoje vakarėlis tęsis iki pat ryto, o magiškais garsais festivaliautojus šiąnakt užburs Dj Cubixx, X-Trees bei Dohm.

Dj Cubixx

Šiandien pilnu pajėgumu įsivažiuos ne tik renginio muzikinė programa, bet ir kitos veiklos. Renginys jau ketvirtus metus vyksta liepos 6 dieną – Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną ir kasmet prisijungia prie himno giedojimo iniciatyvos. Taigi, šiandien 21:00 val. visi renginio svečiai, atlikėjai ir savanoriai yra kviečiami susiburti prie festivalio vartų tradicinei himno giesmei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)