„Nustebote? Nieko nuostabaus, – šypsosi dainininkas, – šis kūrinys yra lyg naujas šuoliukas visoje mano muzikoje. „Sex & City life“ aš repuoju ir stengiuosi perteikti visą, seksualumu alsuojančią dainos istoriją. Anksčiau, kai studijavau Londone, repuoti teko dažnai, tad prisiminti ten įgytus įgūdžius nebuvo labai sunku“.

„Kiekvienas kūrinys turi savo idėją, tam tikrus personažus ir aiškius charakterius. Man patiko šioje dainoje įpinti nemažai seksualumo, vienos nakties nuotykio detalių, aštresnių frazių ir gabalėlį aistros. Tai istorija apie vaikiną ir merginą, kuri tam tikra žodžio prasme “pastato“ vaikiną į vietą“.

Derindamas įtemptą koncertinį grafiką ir darbus įrašų studijoje, atlikėjas kruopščiai dirba prie naujojo savo muzikinio albumo.

„Šis albumas labai skirsis nuo mano ankstesnės muzikos, tad visas darbas reikalauja tikrai nemažai jėgų ir idėjų. Džiaugiuosi, kad beveik viso albumo muzikiniu prodiuseriu bus Gytis Valickas (Tri Real) iš grupės „Echoes“. Kūrinys „Sex & City Life“ – pirmasis mūsų bendradarbiavimo rezultatas. Ši daina – puiki užuomina kokio skambesio galima tikėtis iš būsimojo albumo“, – pasakoja atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)