Ta proga atskleidžiama daugiau ypatingo renginio detalių – kartu su Vokietijos šokių muzikos žvaigžde Thomu Goldu prie pulto stos net šeši garsiausi Lietuvos didžėjai.

Vakaras, kuriame privalai būti, jei esi jaunas, stilingas ir žinantis, kas yra gera šokių muzika. Tokią reputaciją prieš metus akimirksniu pelnė pirmasis „Stebuklas“, kurio įsišėlusių šokėjų tą kartą negalėjo sutramdyti nei lietus, nei nuovargis – paryčiais skambant paskutinėms natoms, publika kategoriškai reikalavo „dar“.

„Tai – viena iš įsimintiniausių viešnagių 2012 metų vasarą. Nekalbant jau apie pilies aplinką – ji iš tiesų stebuklinga ir bet kuriam pasirodymui suteikia ypatingo žavesio“, - renginio pavadinimą praėjusią vasarą linksniavo jame pasirodęs grupės „Swedish House Mafia“ narys Steve'as Angello.

Jo pasakojimų prisiklausęs šokių aikštelių sprogdintojas Thomas Goldas jau pamažu renka įrašus savo būsimam pasirodymui Trakuose. Stebuklus kartu su juo kurs šeši didžėjai, kurių išsamiai pristatinėti nereikia nė vienam Lietuvos klubinės kultūros gerbėjui.

Auksinio jaunimo nakties programą papildė Ignas, Jovani, Kastis Torrau, Donatello, Justin Beat ir Emma. Kiekvieno iš jų pakanka, kad Lietuvos klubai būtų pilnutėliai. Kiekvieno iš jų vardas įkūnija vakarėlio, kurio pabaigą norisi atidėlioti iki begalybės, apibrėžimą.

„Trakų pilyje visada norėjau pagroti. Kiekvienas didžėjus svajoja pasirodyti tokioje istorinėje vietoje, kur mistiška aura, istorija susijungia su naujomis pramogomis“, - sako Kastis Torrau.

„Pastarąjį kartą Trakų pilyje buvau spaudžiant šalčiui. Įspūdingai viskas atrodo ir žiemą, bet taip nykoka ir tuščia. Vaikščiodamas ant storo ledo spoksojau į pilį ir galvojau – palauk, pilie, tu vasaros, stebuklo.

Tiek pernai, tiek šiemet „Stebuklas“ viršija visus mano lūkesčius ir laukiamumą. Kokybių kokybė, „massive“ renginys, kuriame didžiausia garbė ir svajonė dalyvauti. Tai aukščiausias įvertinimas. Esu be galo laimingas“, - antrina Jovani.

Didžėjui Justin Beat Trakai - vena mėgstamiausių Lietuvos vietų ramiai pabūti su artimaisiais ar mergina. Tiesa, rugpjūčio 2-ąją ramybę teks pamiršti.

„Kai pirmą kartą sužinojau apie pernai surengtą pirmąjį „Stebuklą“, groti ten tapo tikslu. Ten buvę mano draugai buvo nustebinti šou elementų ir techninės renginio pusės. Sakė, kad tokio vakarėlio Lietuvoje niekaip nesitikėjo. Labiau išskirtinis šokių muzikos renginys Lietuvoje neegzistuoja. Kai buvo pranešta, jog šįmet čia gros ir geriausi Lietuvos didžėjai, iškart supratau, jog teks keliauti į Trakus. Tikrai apsidžiaugiau“, - atvirauja Justin Beat.

Pernai „Stebuklo“ sceną jau išmėginęs Ignas šįmet į ją grįžta, turėdamas kalną komplimentų pirmajai renginio serijai: „Dar niekada fejerverkai neatrodė taip stulbinančiai. Madinga sakyti nerealu, bet tada taip ir buvo“.

Moterų frontą Trakų pilies scenoje laikysianti Emma prisipažįsta dar neseniai nė nesvajojusi, kad vieną dieną į šio istorinio statinio kiemą teks žengti ne kaip turistei.

„Džiaugiuosi ir nekantriai laukiu jau dabar. Manau, tai mus nuostabi, nepamirštama patirtis.

Pirmiausia laukiu pačios vasaros. Bus nemažai gerų renginių – labai laukiu savo pasirodymo Dubline, kur vyksime kartu su Donatello, tada - „Depeche Mode“ koncerto, o po jo ateis laikas didžiausiam šokių muzikos renginiui - „Stebuklui“, - vasaros kalendorių jau dabar ryškiai margina Emma.

Iš tų, kurie pernai pajuto „Stebuklo“ dvasią, atminties dar tikrai neišsitrynė tūkstančiai į viršų pakeltų rankų ir ant pulto užsilipęs Steve'as Angello, diriguojantis įsišėlusiai miniai.

„Tiek įjungtų ir į viršų pakeltų telefonų dar nebuvau matęs prieš savo akis. Visi žiūrovai buvo sužavėti to, ką gavo - tikrąjį Stebuklą. Šiame žodyje telpa ir muzika, ir atlikėjas, ir vieta, ir organizavimas - viskas. Aš vis atsisukdavau į užkulisius ir ieškojau akimis Steve'o Angello. Esu jo didžiausias fanas. Gavau iš jo rankų dovanų „Swedish House Mafia“ vinilinę plokštelę su parašu. O šiemet laukia pažintis su dar vienu dievuku - Thomu Goldu. Kokia laimė gyventi šiandien ir gauti tokias akimirkas su tokiais žmonėmis! Šiemet Trakai bus dabar stebuklingesni”, - dar neapsisprendusiems tvirtai žada didžėjus, kartu draugiškai primindamas, kad pilies sienos nėra guminės.

Šokių aikštelių hitas „Feel Again (Thomas Gold remix)“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)