Deivido Lyncho mūza – jau šį sekmadienį

LRT Opus Gyvai: Chrysta Bell (JAV)
KOVO 23 D.

Ypatingas Chrysta Bell balsas, dramatizmas, rafinuotumas ir vaizduotę žadinanti charizma prikausto visus, kuriems pasiseka šią atlikėją pamatyti gyvai.

Ypatingos nuotaikos ir atmosferos koncertas su odos plaukelius šiaušiančiu bellos balsu ir Davido Lyncho projekcijomis jau šį sekmadienį.

Deivido Lyncho prodiusuotas Chrysta Bell klipas

Žemų dažnių mėgėjai renkasi šį vakarėlį

KOVO 28 D. | SOUNDBOYS.LT: OUTLOOK FESTIVAL Vilnius launch party

SOundboys

Oficialūs „Outlook Festival“ atstovai Lietuvoje – SOUNDBOYS.LT šį mėnesį rengia didžiulį festivalio pre-party su begale svečių iš ten ir čia: Kahn & Flowdan, Occult, E-Root, Pablo Don, Intakz, Saga ir kitais.

Saulės ir gyvos muzikos gerbėjams

BALANDŽIO 3 D. | Ministry of Echology (LT)

"Ministry of Echology" (T.Lukšio nuotr.)

Vilniečių reggae ir dub muzikos grupė „Ministry of Echology“ netrukus išleis debiutinį albumą „Notes & Quotes“. Būtent šiame koncerte „ministrai“ atliks seniai skambėjusius kūrinius, taip pat ir naujas, dar niekur negrotas kompozicijas.

Į šį įvykį yra kviečiami visi saulės ir gyvos muzikos mėgėjai: „Džiaugiamės galėdami dalintis savo kūryba, kviečiame atsipalaiduoti, klausytis, šokti ir būti“, – kviečia pati grupė.

„Ministry of Echology“ pilnas koncertas per „LRT Opus Ore“

Attention, balkanų muzikos ir čigoniškų ritmų gerbėjai 

BALANDŽIO 4 D. | BALKANAKTIS: sezono uždarymas

Balkanaktis

„Baltic Balkan“ didžėjų kolektyvas su neslepiamu džiugesiu kviečia į neeilinį sezono uždarymo „Balkanaktį“.

Šios balkaniškos nakties svečias, tai prieš tris metus Vilniuje viešėjęs ir lietuviams labai patikęs duetas iš Šveicarijos
– GYPSY SOUND SYSTEM.

Ne ką mažiau sensacingas bus ir kito dueto pasirodymas Balkanaktyje. Tai Kasteto ir Donciavo iš G&G Sindikato specialiai paruoštas balkaniško hip-hopo setas. Nustebinti žada ir patys vakaro šeimininkai Baltic Balkan.

„Balkanaktis“ prieš metus LOFTE:


Electro soul mėgėjams

BALANDŽIO 5 D. | Beissoul & Einius albumo pristatymas

Beissoul & Einius

Duetas „Beissoul & Einius“ – vienas įdomiausių šiandienos electro soul projektų Baltijos šalyse. Kelerius metus gyvuojantis analogų neturinčiu skambesiu ir unikaliais vizualiniais sprendimais išsiskiriantis kolektyvas jau pelnė daugybę simpatijų tiek iš melomanų, tiek iš kritikų.

Patiks, kam patinka „CocoRosie“, „Antony & The Johnsons“, Burial ir modernioji soul muzika.

„Beissoul & Einius“ naujausias singlas „Summerain“

MTV kartos vaikai – dėmesio!

BALANDŽIO 8 D. | burn Energy Session: Xzibit, B-Real, Demrick (Serial Killers)

Xzibit, B-Real

Tai bus didžiausia naujo renginių ciklo „burn Energy Session“ naktis šį sezoną su vienomis didžiausių hip hop urban muzikos žvaigždžių.

Sunkiasvoris Xzibit „Lofte“ scena dalinsis su dabar jau legendinės JAV grupės „Cypress Hill“ reperiu B-Real ir jaunuoju Demrick.

Xzibit, B-Real, Demrick (Serial Killers) - Wanted
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją