Neseniai oficialiame „Matrioshkos" puslapyje patalpinta informacija apie penktadieninį rusų grupės „Otpetye moshenniki" koncertą šiame klube.

DELFI susisiekus su oficialiu grupės vadybininku Vitalij Ivanovič jis paaiškino, kad grupė tuo metu koncertuos Rusijoje, Baškirijoje ir patikino, kad artimiausiu metu koncertuoti Lietuvoje neketina. V. Ivanovič tariamo renginio „Matrioshkoje" organizatorius vadino aferistais ir patikino, kad pats skambino šio klubo atstovams ir paragino kuo skubiau iš interneto pašalinti klaidingą informaciją.

Per nemenką savo patirtį šou versle V. Ivanovi teigė su „aferistais" susiduriantis nebe pirmą kartą, tačiau būtent ši grupė į nesusipratimą įvelta pirmą kartą. Norintiems pasikviesti „Otpetye moshenniki" į Lietuvą, V. Ivanovič patarė skambinti jam, nes yra vienintelis oficialus grupės koncertų organizatorius.

Klubo "Matrioshka" renginio anonsas

DELFI susisiekė ir su šio koncerto organizatoriumi Audriumi Kolesnikovu (pramogų pasaulyje jis geriau žinomas DJ Driule XL pseudonimu). Jis teigė jau pašalinęs netikslią informaciją iš renginio anonsų.

„Vadybininkai Maskvoje dabar supykę. Klube koncertuos vienas buvęs „Otpetye moshenniki" narys ir pataisėm tą informaciją. Dėl renginio „Port", tai jame dalyvavo vienas artistas, anksčiau šokęs „Cirque du Soleil", tai nebuvo oficialus šio cirko pasirodymas", - paaiškino organizatorius.

Klaida dėl renginio „Matrioshkoje", pasak A. Kolesnikovo, įsivėlė dėl klube koncertuosiančio atlikėjo vadybininkų klaidos - jie nurodė, kad galima naudoti „Otpetye moshenniki" pavadinimą, nors muzikantas grupei nebepriklauso. Paskui vadybininkai nurodė pataisyti ir reklamuoti atlikėją Garik Mashennik.

Apgaulinga reklama kaltinamas A. Kolesnikovas tvirtina, kad tai - purvini konkurentų žaidimai.

„Aš nemanau, aš žinau, kad čia konkurentų darbas. Man jau ne kartą grasino, kad visomis priemonėmis žlugdys mus", - DELFI sakė A. Kolesnikovas ir atskleidė tiksliai žinantis, kurie konkurentai siekia sužlugdyti straipsnyje minimus klubus.

Reklamuoti nebūtus dalykus vakarėlių organizatoriams jau tampa norma?

Šią vasarą garsiai nuskambėjo ir kita panaši istorija, kai vakarėlių "Pure Future" organizatoriai skelbė, jog jų vakarėlyje "White Arena Show" koncertuos žinomas diskžokėjus Deadmou5 bei grupė "Sel". Apie tai išgirdęs Egidijus Dragūnas padavė organizatorius į teismą ir pareikalavo 151 tūkst. litų už neva neteisėtai panaudotą grupės vardą.

Šiuo metu šią bylą nagrinėja teismas, o pats vakarėlis likus savaitei iki jo buvo atšauktas, įsigiję bilietus į jį klubinėtojai pinigų iki šiol neatgavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)