„Šlagerių karaliai“ bus puikus atsisveikinimas su vasara, neabejoja festivalyje koncertuosiantys atlikėjai, rašoma spaudos pranešime.

„Noriu pakviesti savo gerbėjus į šį festivalį, nes čia jie išgirs visus geriausius šlagerius“, – sako estrados princas Rytis Cicinas, anksčiau ne kartą dalyvavęs ir laimėjęs įvairiuose šlagerių konkursuose. „Pastaruoju metu dažnai tenka dalyvauti konkursų komisijos veikloje, todėl džiaugiuosi, kad šįkart festivalio „Šlagerių karaliai“ scenoje galėsiu sudainuoti geriausias savo dainas“.

Trankiai vasarą užbaigti ketinančios merginų grupės „69 Danguje“ atstovė Nijolė Pareigytė Rukaitienė džiaugiasi būsimu pasirodymu festivalyje „Šlagerių karaliai“.

Raudondvaris yra stebuklinga ir užburianti vieta“, – sako grupės „69 Danguje“ dainininkė Nijolė Pareigytė Rukaitienė. „Norime vasaros pabaigą atšvęsti trankiai, todėl kviečiame visus gerbėjus su šeimomis atvykti ir praleisti laiką kartu. Pažadame, kad atliksime visas brangiausias ir geriausias savo dainas“.

Puikiu vasaros pabaigos akcentu tapsiančio renginio organizatoriai atskleidė vienoje gražiausių Lietuvos vietų – Raudondvaryje – vyksiančio festivalio „Šlagerių karaliai“ žvaigždžių sąrašą. Rugpjūčio 30 d. čia įspūdingus pasirodymus publikai surengs estrados princas Rytis Cicinas, seksualiųjų merginų grupė „69 Danguje“, „lietuviškuoju“ Joe Cockeriu vadinamas dainininkas Ovidijus Vyšniauskas, populiarusis atlikėjas Radži, dainininkė Katažina, dainų atorius, muzikantas ir atlikėjas Romas Dambrauskas, šeimyninis žvaigždžių duetas Violeta ir Vilius Tarasovai, vokalinė vaikinų grupė „el Fuego“, popmuzikos grupė „Patruliai“, ryškioji grupės „Yva“ lyderė Natalija Bunkė, populiarios dainos „Juodoji orchidėja“ atlikėjai „MG International“ ir dainininkas Egidijus Sipavičius, kurio dainas žino ir didelis, ir mažas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)