Dainininkė prisipažino, kad tikros žiemos laikotarpis ją labai įkvepia, rašoma pranešime spaudai.

„Man žiema tokia mistika, paslaptis..., dalinasi ji.
Prieš keletą metų ji yra išleidusi dainą „Man patinka žiema“, kurią jau spėjo pamilti jos draugai, kolegos, kūrybos gerbėjai.

„Snowflakes“ dainos elektroninė versija buvo sukurta ir išleista 2013 metais (prodiuseris Andrius Bernatonis) .

Atlikėja pamena, jog tuomet buvo puikus žiemiškas oras ir už lango švelniai ir minkštai leidosi snaigės, tarsi uždaigstydamos, apdengdamos žemę baltumu ir taip paleisdamos užmarštin įvairiausias negandas bei liūdnus dalykus, o sieloje palikdamos pakilumą, dėkingumą, giedrą jaukumą bei šventišką ramybę.

„Kaip ir dabar, šypsosi ji.

Prisėdus prie pianino ir bežiūrint pro langą į krintančias snaiges lengvai gimė melodija. Pirminę demo versiją įrašė studijoje su žinomu jazz pianistu, ilgamečiu kolega Daumantu Slipkumi ir ...tarsi pamiršo.

Šiais metais dainininkė Rasa Kaušiūtė, besiruošdama išleisti akustinį albumą, nusprendė išleisti ir šios dainos akustinę versiją, primenančią tą pirminę versiją, nes, pasak jos, pirminė versija dažniausiai būna pati autentiškiausia.

Besiruošiant pristatyti naująją „Snowflakes" versiją, dainininkei kilo mintis surengti fotosesiją gamtoje, vaizdingame miške prie pat namų. Keletą dienų dar abejojusi dėl šio sumanymo ji vis tik nusprendė pabandyti.

„Oras tą dieną buvo tiesiog idealus, o miškas fantastiškai pasipuošęs sniegu. Buvo užburiančiai gražu, tiesiog taip, kaip reikėjo, tarsi pati aukščiausia jėga padėjo įvykdyti sumanymą, šypsosi atlikėja. Todėl viskas vyko lengvai sklandžiai, su džiaugsmu."

Šios fotosesijos bei dainos idėja – perteikti tą lengvą pasakišką nuotaiką, sukurti nerealumo įspūdį, atitolinantį žmones nuo kasdieninių rūpesčių, širdis pripildyti grožiu ir meile juk toks ir pats Kalėdinis laikotarpis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją