Beveik prieš dešimt metų išleistas Amerikos rokerių hitas šiandien atgimė naujam gyvenimui ir pretenduoja užkariauti šokių klubų aikšteles.

„Esu didelis „Kings Of Leon“ gerbėjas, todėl remiksuoti vieną geriausių grupės dainų buvo mano svajonė. Esu laimingas, kad pagaliau ji išsipildė“, – džiaugsmo neslepia J.Nainys.

Neabejojama, kad DJ Jovani remiksuotas „Kings Of Leon“ hitas „Use Somebody“ tikrai skambės didžiausiame šalies elektroninės muzikos festivalyje „Radistai Village 2018“, kuris Obuolių saloje bus surengtas liepos 20-21 dienomis.

„Kings Of Leon“ – „Use Somebody“ (Jovani Remix):

2017-ieji tapo rekordiniai metai Jovani ir Radistų muzikai. Suskaičiavus pernai daugiausiai kartų peržiūrėtus vaizdo klipus paaiškėjo, kad populiariausių mūsų šalyje video dešimtuke yra trys Radistų kūriniai. Radistų kūriniai buvo perklausyti daugiau nei 15 mln. kartų.

2-oje vietoje atsidūrė DJ Jovani naujai remiksuota dueto Beissoul & Einius daina „Adopted Child Of Love“ (7 mln. peržiūrų), 5-oje vietoje liko Radistų ir atlikėjos Beatrich bendras kūrinys „Good Things“ (4 mln. peržiūrų) ir 8-ą sąrašo poziciją užėmė dar vienas DJ Jovani naujai remiksuotas „The Veronicas“ hitas „In My Blood“ (4 mln. peržiūrų).

„Tikiu, kad mano remiksuota dainos „Use Somebody“ versija taip pat taps populiari net tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Neabejoju, kad festivalyje „Radistai Village“ šis kūrinys ant kojų pakels daugiatūkstantinę žiūrovų minią“, – teigia J.Nainys, kurio 2015 m. išleistas pirmasis kūrinys – atlikėjo Zedd dainos „Find You“ remiksas – „YouTube“ kanale jau yra peržiūrėtas beveik 9 mln. kartų.

„Use Somebody“ yra daina iš ketvirtojo amerikiečių grupės „Kings Of Leon“ albumo „Only by the Night“, kuris buvo išleistas 2008 m. Hitu tapęs kūrinys yra viena žinomiausia rokerių daina: „Use Somebody“ laimėjo „Grammy“ muzikos apdovanojimus „Record Of The Year“, „Best Rock Performance by a Duo or Group“ ir „Best Rock Song“ kategorijose, taip pat buvo nominuota „Song Of The Year“ apdovanojimui.

Festivalį „Radistai Villlage 2018“ kartu su Radistais pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet Vilniuje surengsiantis legendinės grupės „Depeche Mode“, populiaraus britų atlikėjo Rag‘N‘Bone Man, pankuojančių čigonų grupės „Gogol Bordello“ koncertus, įspūdingą „A-Ha“ pasirodymą Trakų pilyje ir legendinio „Pink Floyd“ kūrybos genijaus Roger Waters koncertą Kaune.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)