“Esame žiauriai patenkinti, jaučiamės pagerbti, sulaukę pripažinimo ir tikrai neeilinio pasiūlymo. Jį vertiname atsakingai ir pažadame su mums patikėtu darbu susitvarkyti. Vis dėlto, penkis metus radijo stotyje dirbame su muzika, pažįstame atlikėjus, žinome, ką jie nuveikė per metus. Todėl mus tiesiog privalėjo pakviesti šios šventės vedėjais, kitaip ir negalėjo būti!” – sako J.Nainys.

Fotosesijos metu jis su kolega Rolandu turėjo ne tik pasipuošti prašmatniais kostiumais bei aksesuarais, bet ir nusimesti kelnes.

Tačiau pasiūlymą vyrai priėmė ne drovėdamiesi, o šūkčiodami iš džiaugsmo, kaip smagu apnuoginti šlaunis.

„Nuogumas mus lydi visur, kitados nuogi keturias valandas vedėme laidą“, – primena Jonas. „Tiesą sakant, supykome, kad mus suvaržė švarkais, nes esame pratę eteryje būti nuogi“, - koketuoja Rolandas.

“Mes nesuskaičiuojamą galybę metų dirbame tiesioginiame eteryje, pažįstame visus Lietuvos muzikantus, o likusią šalies dalį savo laidose kalbinome telefonu. Todėl esame pasiruošę užgožti asmeninį bjaurumą ir nutiesti tauriausios meilės tiltą tarp ceremonijoje dalyvausiančio atlikėjo ir žiūrovo”, - lieja emocijas R.Mackevičius.

M.A.M.A. scenoje sausio 11 d. pasirodymus surengs Džordana Butkutė, Marijonas Mikutavičius ir “G&G Sindikatas”, Donatas Montvydas, reperis Alekna, “Rondo”, “Pinup Girls”, “Gerai Gerai & Miss Sheep”, Markas Palubenka, “The Perfect Pill” ir daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)