„Džiaugiamės, kad šiemet pavyko sukviesti įspūdingą skaičių žvaigždžių, kurių dėka „Radistai Village '16“ taps įspūdingiausiu renginiu festivalio istorijoje“, – sakė Jonas Nainys.

Garsiausios festivalio žvaigždės

Pagrindinėje „Radistai Village ‘16“ scenoje šiemet karaliaus garsusis Prancūzijos didžėjus ir atlikėjas Michaelis Calfanas. 2008 m. prodiuserio ir įrašų leidėjo Bobo Sinclaro atrastas M.Calfaną šiandien yra viena ryškiausių elektroninės muzikos žvaigždžių, su kuria dirba muzikos grandai Axwell, Roger Sanchez, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand ir daugeliu kitų.
Kita pagrindinės scenos žvaigdė – „Formatik B Records“ įkūrėjai Jakobas Hildenbrandas ir Franziskus Sellas, dar žinomi kaip „Format: B“. Iš Vokietijos kilęs prodiuserių, didžėjų ir remiksuotojų duetas padėjo išgarsėti ne vienam elektroninės muzikos atstovui – nuo 2009 m. jų įrašų kompanija išleido per 1000 singlų.

Sensacingą šou „Radistai Village ‘16“ festivalyje užkurs legendinis didžėjus ir prodiuseris iš Vokietijos Moguai. Daugiau nei du dešimtmečius geriausių DJ‘ų sąrašuose esantis atlikėjas garsėja ne tik savo kūrybos hitais, bet ir Moby, „Underworld“, Beyonce ir daugelio kitų atlikėjų hitų remiksais.

Įspūdingą pasirodymą festivalio dalyviams ruošia anglų DJ‘us, prodiuseris, dainininkas ir dainų autorius Lewis Shay Jenkel, žinomas „Shift K3Y“ pseudonimu. „Shift K3Y“ didžiosios sėkmės sulaukė 2014 m. išleidęs vieną geriausių šokių muzikos hitų „Touch“, kuris perkamiausių Jungtinėje Karalystėje singlų sąraše pasiekė 3 vietą. Šiuo metu geriausiuose pasaulio klubuose karaliauja naujausias „Shift K3Y“ hitas „Gone Missing“.

Pagrindinėje festivalio scenoje kruopščiai ruošiamą naują šou pristatys ir patys Radistai. Neseniai albumą „On Road“ išleidę J.Nainys ir R.Mackevičius surengs nepamirštamą pasirodymą, kuriame netrūks staigmenų ir siurprizų.

Festivalio dalyvius taip pat džiugins vokiečių grupė „SONO“. Nuo 2001 m. Hamburge susikūręs kolektyvas savo įrašų studijoje dirbo su daugeliu muzikos žvaigždžių, kurių gretose yra Madonna, Britney Spears ir Kelly Clarkson.

Ryškiausios Lietuvos scenos žvaigždės

Be užsienio žvaigždžių, šiemet „Radistai Village ‘16“ taip pat koncertuos lietuviškos scenos atstovai. Scenoje išvysime ir užsienyje mūsų šalį garsinantį lietuvį Embody, kurio prodiusuotas amerikiečių dainininkės Lana Del Rey dainos „Once Upon A Dream“ remiksas sulaukė didelio atgarsio visame pasaulyje. Lietuviško hip-hop sceną atstovaus žaibiškai išpopuliarėjęs duetas „Lilas Innomine“ ir žanro karaliai „G&G sindikatas“, kurių pasirodymai paprastai nepalieka abejingų.

Ekstravagantišką pasirodymą savo gerbėjams surengs ir 2015 m. „M.A.M.A.“ apdovanojimuose geriausio elektroninės muzikos dueto prizą laimėjęs duetas „Beissoul & Einius“. Ilgai ruoštą solo pasirodymą surengs grupės „Freaks On Floor“ lyderis ir dainininkas Justinas Jarutis.

Linksmą nuotaiką garantuos legendinis „Humoro klubas“, apie kurių kievieną pasirodymą dar ilgai sklando legendos. Išskirtinį pasirodymą ruošia ir Lietuvos vardą pasaulyje garsinanti DJ Samanta. Pergalę tarptautiniame didžėjų konkurse „Burn Residency“ iškovojusi Samanta Savickytė Radistų gerbėjams žada puikų šou.

Speciali „Tech“ scena

Didžiausia „Radistai Village ‘16“ scenos „Tech“ žvaigžde šiemet bus italų DJ‘us Luigi Madonna. Karjerą pradėjęs būdamas vos 11-os metų, L.Madonna netruko išpopuliarėti ir yra kviečiamas groti didžiuosiuose pasaulio klubuose. Techno-minimal muzikos stilių atstovaujantis DJ‘us bendradarbiauja su Joseph Capriati, Par Grindvik, Dominik Eulberg, Argy, Ben Sims ir Dave Clark.

Didele staigmena festivalio dalyviams taps lietuvių dueto „Downtown Party Network“ nario Bradka solo projekto „Gardens Of God“ pasirodymas. Kaip visada, netikėtomis staigmenomis nudžiugins „Smalos“ karalius DJ Manfredas.

Festivalyje „Radistai Village ‘16“ taip pat koncertuos „K&D“, Dirty Kidz“, Mr. Po, „FriekieBets“, Rembo, „Kandy Killers“, „Few Nolder“, Benua, Remedy, ROXTR, „Narcizai“, „St.Stereo“, Anna Hanna, John Peter & Tadas Kani, Pakas, AndySoul, Gilė, „Curly Music“, Simona Bandita, Driule XL, G-Spot DJs, Silent Melody, Kidman, Titas & Jovani, J‘Sun, DJ Swix.

Trijose festivalio „Radistai Village ‘16“ scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, pati moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, spec. efektai. Lankytojų lauks begalė pramogų ir gera nuotaika.

Festivalį „Radistai Village '16“ kartu su Radistais rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“.

Geriausios akimirkos iš pernai vykusio festivalio „Radistai Village‘15“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)