Eteryje “Radioshow” kūrėjai Česlovo ir Broniaus lūpomis blevyzgojo apie lietuvius, politiką, reklamą, servetėles Lietuvos kavinėse, kelis kartus apsistumdė, apsikumščiavo ir, aišku, atsakinėjo į “Delfi” lankytojų pateiktus klausimus.

Iš pradžių Česlovas ir Bronius sukritikavo internautų slapyvardžius ir pavadino juos nesąmoningais, bet vėliau prisipažino, kad iš tiesų internautai yra “faini” ir jiems patinka.

Daugiausiai klausimų buvo apie politiką ir įvairius “Radioshow” herojus. Paklausus, kaip reaguoja politikai (o ypač Č.Juršėnas) į per “Radioshow” nuskambančius užgauliojimus, Algis Greitai, atsakė, kad LDDP tuo tik džiaugiasi, o Č.Juršėnas šypsosi kaip varlytė – matyt todėl, kad turi didelį humoro jausmą.

“Išsidirbinėjimo ir kandumo nebūna per daug. Kuo daugiau išsidirbinėji, tuo smarkiau žmonės juokiasi”, - savo mintis apie “Radioshow” jumorą išdėstė Algis Ramanauskas Greitai.

Česlovas ir Bronius perdavė linkėjimus M.Murzai, kuris šiuo metu sėdi kalėjime. “Midaugai, laikykis! Mes su tavimi. Įdomu, kaip tau ten be bobų sekasi? Turbūt neturi kur sėklos dėti?” – kvatojosi du “Radioshow” bičiuliai.

“Radioshow” vyrukus pokštauti įkvepia labai įvairūs dalykai, pavyzdžiui, “Ruskoje radijo”, sukarpytos servetėlės kavinėse, nepakenčiama garsi muzika baruose. Algis Greitai netgi prasitarė, kad ateityje ketina įkurti lietuvišką kavinę, kurioje bus aklinai tamsu, gros tranki muzika, o lankytojai valgys mineralizuotus šaltibarščius su naktinio matymo įranga ir dėl triukšmo negalės susikalbėti.

Tiems, kurie negalėjo klausytis tiesioginės “Radioshow Rashtų” albumo pristatymo transliacijos, pateikiame kelis atsakymus į “Delfi” skaitytojų klausimus:

gvozdik: Ka darytumėte, jei kas paimtų ir pagadintų Jus?

- Mumis? Pagaidintų? Cha-cha-cha…

Katsiox: Čia visi kažkaip daugiausiai ant Algio "deda", o aš paklausiu Budulio: Kiaule, kiek kainuoja toks jeep'as, kaip pas Myshką? Tu gi vis tiek jį pavogei, tai pavok ir man. Tik nepamiršk į "bardačioką" įdėti kompakto (pavok is Algio).

- Nieko nekainavo, nes vogtas buvo.

Deivis: Sakykit, gerbiamieji šoumenai, kodėl tokiu drastišku būdu "nužudėte" gerb. Česlovo "imidžą", t.y. lėlę, kai "Radioshow" baigė savo dienas televizijoje? Galėjote juk pasirinkti kokį kitą būdą "egzekucijai" įvykdyti, nes sudeginimas paliko tuštumą giliai mano širdy...

- Sudeginome Česlovo dublerį. Bet nieko, Česlovų Lietuvoje dar daug liko.

58.: Esu visiškas durnius, todėl tikiuosi laimėti, šiaip, jei ir nelaimėsiu, tai jūsų CD bus vienintelis legaliai pirktas muzikinis CD per paskutinius metus. Kodėl vienoje iš radijo laidų "eilę metų atgalios" Bronius su Česlovu atplėšė Dzyntaro ir Ulos iš Latvijos laišką, trumpam dingo iš eterio, ir kur dingo padugnekas Egis bei avangardistas Alius?

- Tas Alius avangardistas? Neatsimenam kažkaip.

- O dabar labai šokiruojantis klausimas: Kokį kompromatą apie Albiną 1932, o ne jokiais kitais metais pasakė Telšių teisybės radijas?

- Laikas bėga ir mes jau užmiršom. Laaiko nesustabdyyyysi!.. Ir nepasuksi atgaaal…

Jurgucka: Ar tik negalėčiau jus pasikviesti pažaisti kortomis iš nusirenginėjimo?

- Galėtumei, bet kai pažaistum, tai po to daugiau jau nebenorėtum su mumi žaisti.

Dozeris: Ar Kiaulė bolotiruosis į Prezidentus?

- Jis jau ir taip visos Lietuvos Prezidentas.

Andrius: Kada privatizuos Seimą?

- Jo niekada neprivatizuos, nes niekam jo nereikia. Tai ne pelno siekianti įmonė.

Irina: Kada susilauksite palikuonių?

- Česlovas jau turi palikuonį. Tokį Mindę-Kiaulę, pusiau žmogų, pusiau kiaulę. Česlovas buvo susidėjęs su tokia kaimo kiaule, tai gimė jiems toks Kiauliukas. Iš pradžių buvo panašus į Česlovą, bet po to augo ir pradėjo matytis kanopos, kiaulės ausys – visas kaimas sulėkdavo pasižiūrėti.

Albumą “Radioshow Raštai” laimėjo: 58., Deivis, Katsiox, gvozdik ir Zbynia už klausimą "Kada išleisit Brazausko kalbas?".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją