Tiesa, šį albumą galima drąsiai vadinti ir muzikiniu. „Išleidę pirmąjį albumą, išgirdome gerbėjų priekaištų, kad albume yra tik viena daina. Tad klaidą pasistengėme ištaisyti. Antroje dalyje - net 10 dainų. Mano akimis, pati vertingiausia daina – senos grupės „Joy Division” „koveris” „Love Will Tear Us Apart”, kurį įrašiau kartu su „Skamp” vokaliste Erica Jennings”, - pasakojo A.Ramanauskas-Greitai.

Pasak jo, antrasis albumas nuo pirmojo skiriasi ir savo išvaizda. „Norėjome, kad antrosios „Kronikų” dalies viršelis būtų panašus į „Kronikos-1”, t.y. išlaikytų tas „geriausias” „Pūko” leidinių tradicijas. Tačiau netikėtai jis išėjo visai kitoks, sakyčiau, netgi labai stilingas”, - kalbėjo „Radioshow” narys.

Tiesa, albumo viršelis jau spėjo sukelti ir skandalą. Mat viršelio nuotraukose A.Ramanauskas-Greitai įsiamžino nuogas. Tiesa, ne iš „paradinės” pusės.

Duetas tikisi, kad antroji „Kronikų” dalis bus nemažiau sėkminga nei pirmoji. „Nustebome, kai sužinojome, jog pirmosios dalies buvo parduota net 5 tūkst. kopijų. Tai reiškia, kad turime išties didelį ištikimų gerbėjų ratą”, - džiaugėsi A.Ramanauskas-Greitai.

Albume, be 10 dainų, net 49 juodojo „Radioshow” humoro perliukai. Pasak vieno iš dueto narių, jie dažniausiai gimsta improvizuojant tiesioginiame eteryje.

„Medžiagos turime dar nemažai. Tad, jei Dievas duos, išleisime dar daug „Kronikų”, - sakė A.Ramanauskas-Greitai.