Išskirtinė „Icon“ statulėlė buvo įteikta specialiai šia proga surengtame koncerte. Įspūdingas R.Williamso šou vyko Londono koncertų salėje „Troxy“.

„Icon“ apdovanojimu pagerbtas populiarusis britų dainininkas tapo tik trečiuoju atlikėju istorijoje, kurio nuopelnai muzikai yra įvertinti šiuo prestižiniu titulu.

Iki šiol „BRITs Icon“ apdovanojimai yra įteikti tik serui Eltonui Johnui ir Davidui Bowie. Pagal laimėtų svarbiausių D. Britanijos muzikos apdovanojimų skaičių, R. Williamsas yra tikras rekordininkas – jam tai jau 18-asis „BRITs“ apdovanojimas.

„Britų muzikos apdovanojimai man yra labai svarbūs – negaliu patikėti, kad jų jau 18-ka“, – džiaugėsi Robbie Williamsas.

Vienas populiariausių visų laikų britų muzikos atlikėjų šį laimėjimą šventė išskirtiniame koncerte. „Troxy“ koncertų salėje buvo įrengtas bokso ringas, kuriame siautėjęs R.Williamsas atliko pirmąją vakaro dainą „The Heavy Entertainment Show“.

Sausakimša salė nuo pirmųjų akordų audringai palaikė vakaro šeimininką, kuris vieną po kito atliko ne tik didžiausius savo hitus, bet ir dainas iš naujojo albumo. Koncertą kelioms akimirkoms nutraukus techniniams nesklandumams, po nedidelės pertraukos į sceną grįžęs dainininkas į publiką kreipėsi žodžiais: „Leiskite prisistatyti: aš esu 18-ka „BRITs“ apdovanojimų laimėjęs Robbie „suknistasis“ Williamsas!“.

Intymioje aplinkoje vykusiame šou dalyvavo nemažai kviestinių svečių, o dainą „Better Man“ dainininkas atliko kartu su savo tėvu Peteriu Williamsu. R.Williamsas dainavo ne tik savo, bet ir kitų atlikėjų hitus.

Publika entuziastingai priėmė dainininko sprendimą į vientisą kompoziciją apjungti „A-Ha“ dainą „Take On Me“, „2 Unlimited“ hitą „No Limit“ ir „The Spice Girls“ kūrinį „Wannabe“. R.Williamsas, prieš atlikdamas dainininkės Lorde dainą „Royals“, ją dedikavo savo geram bičiuliui dainininkui Olly Mursui.

Didžiausiu vakaro siurprizu tapo grupės „Take That“ pasirodymas. Prie švenčiančio R.Williamso prisijungę Gary Barlow, Howardas Donaldas ir Markas Owenas, tiesiogine prasme, ant kojų pakėlė visus.

Grupė atliko žinomiausias savo dainas ir garsųjį hitą „Back For Good“. Būtent „Take That“ nariai ir įteikė R.Williamsui jo laimėtą „BRITs Icon“ apdovanojimą.

„Robbie, tu visada būsi „Take That“ narys“, – įteikdamas apdovanojimą sakė M.Owenas. Prie sveikinimų prisidėjo ir H.Donaldas su G.Barlow, socialiuose tinkluose pasidalinę žinute, kad R.Williamsas tikrai yra vertas šio apdovanojimo. Vakaro kulminacija, kaip ir reikėjo tikėtis, buvo pasiekta skambant didžiausiam R.Williamso hitui „Angels“.

Rugpjūčio 16 d. į nepakartojamą savo šou Vilniaus Vingio parke kviečianti muzikos superžvaigždė, kitų metų vasarą keliaus po Europą su „The Heavy Entertainment Show Stadium Tour“ gastrolėmis, kurių metu užsuks ir į Lietuvą.R. Williamso gastrolių koncertus pradės populiarusis britų muzikos duetas „Erasure“.

Bilietai į R.Williamso „The Heavy Entertainment Show Stadium Tour“ gastrolių koncertą Vilniuje bus pradėti pardavinėti jau šį penktadienį (lapkričio 11 d.) nuo 12 val. visose „BilietųPasaulis“ kasose ir internetu: www.bilietupasaulis.lt

Vienintelį Baltijos šalyse Robbie Williamso šou, kuris 2017 m. rugpjūčio 16 d. vyks Vilniaus Vinio parke, pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šįmet sostinėje surengsiantis sero Eltono Johno, britų grupės „The XX“ koncertus, Kaune – populiariausią pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“ ir daug kitų renginių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)