„Mano šeima neseniai dar labiau pagausėjo. Tad šie metai man ypač svarbūs. Linkiu, kad visos šeimos šventes sutiktų apsupti būrio artimųjų, o jei būrys ne toks gausus – tuomet kartu su didelėmis širdimis“, – sako scenos deivė.

LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ mokytoją klausytojai turės puikią galimybę išvysti ir gyvai atnaujintame sostinės „Vaidilos“ teatre. Vilniaus Jakšto gatvėje 9-uoju numeriu pažymėtame legendiniame neogotikinės architektūros pastate anksčiau rinkdavosi menininkų elitas, todėl kartu su statinio atgimimu renesansą patirs ir kultūriniai renginiai.

Paskutinį šių metų vakarą R. Ščiogolevaitės pasirodymas ten bus pirmasis viešas koncertas, surengtas atnaujintoje pagrindinėje teatro salėje, kurioje klasika, elegancija, menas ir autentika tobulai susilieja su moderniomis interjero detalėmis.

R. Ščiogolevaitė teatro aplinkoje maloniai nustebins kiekvieną klausytoją ir pažada tikrai išskirtinį pasirodymą, kuriame skambės dainos iš jos išleistų visų keturių albumų ir tikrai neapsieis be hitais tapusių savo kūrinių bei užsienio atlikėjų koverių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)