Į Klaipėdos pilies džiazo festivalį Raimondą kartu su Dublino Gospel choru pakvietė festivalio įkūrėjai Inga ir Vytautas Grubliauskai.

„Chore esu vienintelė lietuvė, tad kolegoms aprodysiu uostamiestį, pasiklausysime geros muzikos. Pažadame, kad atsivešime nerealiai energingą programą!“ – sakė Raimonda.

R. Masiulytė sako, kad Dublino Gospel chorui yra tekę garbė dainuoti kartu su tokiomis muzikos žvaigždėmis kaip Stevie Wonderis, grupė „Outcast“, visai neseniai Lietuvoje viešėjusiu Damienu Rice'u, amerikiečių žvaigžde Johnu Legendu bei daugeliu kitų.

„Aktyviai koncertuodami nusprendėme aplankyti ir Lietuvą. Tai nuostabi proga padainuoti gimtinėje ir draugams bei kolegoms aprodyti šalį, iš kurios atkeliavau“, – džiaugėsi R. Masiulytė.

R. Masiulytė sako, kad į Lietuvą vyks kartu su kolegomis iš choro, kartu su jais ketina ir išvykti.

„Planuojame būti visą festivalio laikotarpį“, – sakė R. Masiulytė ir pridūrė, kad jau po festivalio jos lauks ir daugiau darbų, pirmasis jų – koncertas Lisabonoje. Tad ši vasara atlikėjai jau nuo pat pirmųjų dienų nusimato ganėtinai užimta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)