Įkvėpimo naujų dainų, projektų, įvaizdžių kūrybai merginos sako ieškančios tiek paprastose gyvenimiškose situacijose, tiek besidomėdamos užsienio muzikos rinka. O kartais naujos idėjos ir vizijos gimsta tiesiog dirbant savo darbą ir matant, ko trūksta čia ir dabar.

Sekdamos muzikines tendencijas ir stebėdamos renginių rinką, savo muzikinę programą grupė papildė naujais projektais – ypatingai meilės šventes romantika, aistra ir energija užpildančiu „LOVE MENIU“ bei iškilmingus renginius dar kiek pakilėjančiu „GALA Sounds” projektu.

Jau suplanuotas ne vienas vasaros koncertas bei renginys, kuriame dainininkės atsiskleis įvairiausiuose muzikiniuose amplua – grupės pristatomi projektai gana ryškiai skiriasi tiek savo stilistika, tiek merginų sceniniais įvaizdžiais, tiek auditorija, kuriai atliekama muzika skirta.

„Muzika mums niekada neleidžia nuobodžiauti. Stengiamės ieškoti galimybių atskleisti vis daugiau savo spalvų, talentų, realizuoti save kaip įvairiapusiškas atlikėjas. Jeigu mes puikiai jaučiamės atlikdamos siautulingą, publiką užvedančią muziką ir sėkmingai užkuriame linksmiausius vakarėlius, ir tai jau nieko nestebina, tai galbūt kitoje aplinkoje mūsų atliekami legendiniai, sudėtingi pasaulinės pop klasikos kūriniai, ir mes, tos mergaičiukės, vilkėdamas prabangiausius elegantiškus sceninius kostiumus, yra kiek mažiau tikėta ir jau galėtų ne vieną nustebinti”, – apie naujus iššūkius pasakojo Akvilė.

Merginos pripažįsta, kad vis dažniau tenka atskleisti ir savo romantiškąją pusę, o atliekant jausmingus meilės kūrinius ir pačioms dažnai kūnu perbėga šiurpliukai: „Kartais apie jausmus sunku ne tik kalbėti, bet ir dainuoti. Turi apnuoginti savo sielą, atverti širdį ir tai daryti ne intymioje aplinkoje, bet prieš didžiausią auditoriją. Čia nepasislėpsi po plačia šypsena, surepetuotus judesius, nes svarbiausias lieka tik tavo balsas ir vidinis jausmas. Naujausias mūsų projektas „Love Meniu” – vienas jausmingiausių ir jautriausių, kurį esame ruošusios. Šią vasarą juo pasidalinsime su ne viena jaunavedžių pora”, – kalbėjo Monika.

„Queens of Roses” savo skirtingas spalvas atskleidžia ne tik ant scenos, bet ir prieš fotoobjektyvo kamerą. Naujausia grupės fotosesija – pavasariška, gaivi ir jausminga.

„Šis laikotarpis visoms gana ypatingas, nes visų gyvenime vyksta įvairios malonios permainos. Dėl to norėjosi šviesios, pozityvios fotosesijos, kad įamžintume šį gražų etapą ir ruošimąsi įsimintinai vasarai. O net turint konkretų stilių bei kryptį, mes vistiek sugebame būti skirtingos – tai švelnios ir romantiškos, tai jau, žiūrėk, tie velniukai iš akių lenda. Kelios skirtingos detalės ir jau gali įsijausti į kitą nuotaiką, paieškoti savyje kito charakterio. Džiaugiamės, kad mūsų lūkesčius taip greit suprato ir padėjo įgyvendinti talentingosios fotografė Monika Remeikytė ir stilistė Greta Žvinklytė”, – kalbėjo Giedrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją