Neįvykdė sutarties

Renginio anonsuose buvo skelbiama, kad penktadienį „Pure Future“ scenoje pasirodys grupė „Zombie Nation“. Tačiau šiems atsisakius dalyvauti, buvo pakviesti „Electronic I“. Vaikinų dueto prodiuseris Mantas Norkus naujienų portalui DELFI pasakojo, jog į renginį atlikėjai atvyko pasiruošę lipti į sceną.

„Buvo pasirašyta sutartis, suderintos sąlygos, kurios iki koncerto pradžios nebuvo įvykdytos. Todėl mes ir nekoncertavome, - sakė „Electronic I“ prodiuseris. - Buvome nusiteikę geranoriškai, tačiau sutartys ir yra sudaromos tam, kad jas vykdyti. Mes nepalaikome tokio organizavimo. Buvo nulis profesionalumo iš jų pusės ir nepagarba tiek atlikėjams, tiek žiūrovams.“

M. Norkus pasakojo, kad su „Pure Future“ organizatoriumi jie tarėsi, jog su atlikėjais bus atsiskaityta iki renginio pradžios. „Mes jau buvome atlikę garso patikrinimą ir rengėmės lipti į sceną. Tačiau kadangi žinojome, kas ten per organizatoriai, jais aklai nepasitikėjome. Kadangi iki paskutinės minutės jie nesiteikė įvykdyti mūsų susitarimo, atsisakėme lipti į sceną“, - apgailestavo „Electronic I“ atstovas.

Muzikantai neabejoja, kitais metais organizatoriai ir vėl darys tokį pat renginį bei kvies ten pasirodyti jaunąją kartą. „Tačiau tokius žmones reikia kažkaip sustabdyti“, - prisipažino jis.

Paulius Sinkevičius ir Vitas Vaičiulis

Už pulto stojo garsistai

Scenoje tąvakar nepasirodė ir atlikėja GJan. Jos vadybininkas Rokas Jansonas DELFI portalui pasakojo, kad jie į sceną atsisakė lipti taip pat dėl organizatorių kaltės.

„Atvažiavome sutartu laiku į garso patikrinimą. Tačiau garsistai atėjo tik po valandos ir dar apsvaigę. Techniniai reikalavimai nebuvo įvykdyti. Pasirodęs organizatorius netikėtai dingo mums pareiškęs, kad su mumis atsiskaitys kažkoks kitas žmogus. Vėliau jie pažadėjo tai padaryti po koncerto. Galiausiai pagrindinis organizatorius Mindaugas Jonaitis nebeatsakinėjo į mūsų skambučius, o jo patikėtiniai turėjo išpirkinėti kaltę už jį“, - prisimena GJan vadybininkas.
GJan

„Pure Future“ renginyje nepasirodę atlikėjai apgailestauja dėl savo sugaišto laiko ir nuviltų klausytojų.

Vietoje anonsuotų grupių publikai muziką leido garsistas. Bilietai į šį renginį kainavo nuo 36 iki 506 Lt. Todėl nieko nuostabaus, kad po tokio pasirodymo buvo daug nepatenkintų ir pinigus už bilietus atsiimti norėjusių žmonių.

Su „Pure Future“ organizatoriumi Mindaugu Jonaičiu DELFI susisiekti nepavyko.

DELFI primena, kad praėjusių metų gegužę E. Dragūnas padavė į teismą „Pure Future White Arena Show“ organizatorius dėl žmones klaidinančios reklamos. Nors atlikėjas nė neketino pasirodyti minėtame koncerte, festivalio organizatoriai vis tiek drąsiai reklamavo žvaigždės vardą. Atlikėjas bylą laimėjo.
Vienas "Pure Future" organizatorių Mindaugas Jonaitis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)