Visi teminiai vakarėliai turi savo aprangos kodą, šis – ne išimtis. Tačiau jo dalyviai gali visiškai nevaržyti savo fantazijos, kadangi pagrindinės pokylio figūros – agentai – gali būti bet kuo ir atrodyti kaip tik tinkami.

“James Bond & Austin Powers” – šių asmenybių dvilypumas leidžia varijuoti nuo elegantiškos Dž.Bondo klasikos – dailiai nulietų juodų/baltų smokingų su peteliškėmis ar glaustinukių aukštomis apykaklėmis iki spalvingos, blizgančios, įliemenuotos O.Pauerso ekstravagancijos su visais privalomais žabo ir juodų rėmelių akiniais. O kur dar jų antrųjų pusių neišgydoma priklausomybė nuo madingų ir seksualių dalykėlių.

Be to, abudu slaptieji agentai atstovauja itin plačią laiko juostą. Todėl “Prospekto klube” tą naktį turėtum susitikti ir “ledinius” vyrukus, ir juokdarius disko marškiniais, merginas supermini suknelėmis ar atvirkščiai – vilkinčias ką nors rafinuoto. Čia turėtų būti aukščiausių platformų ir veltų “afrošukuosenų” arba dailių kuodukų ir sulaižytų garbanų.

“Visame pasaulyje – nuo Brazilijos iki Vokietijos - ką tik praūžė karnavalai. Mes galime sėdėti savo Vilniuje ir tyliai graužtis nagus, kad ten nebuvome, pavydėti Rio de Žaneirui pusnuogių gražuolių ar Venecijai finansinių galimybių rengti įspūdingus persirengėlių šou. Bet galime eiti ir kitu keliu - patys jaukintis karnavalines tradicijas, teminius vakarėlius, eiti į klubus ne šiaip lėbauti, bet ieškoti įdomių, smagių stiliaus sprendimų, pakvailioti. Ir, man atrodo, tam ypač tinka kovo paskutinis savaitgalis, kai Vilniuje siautės mados infekcija, - kalbėjo “Prospekto klubo” direktorius Dovydas Šamrajus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)