Meilė yra pats gražiausias jausmas ir jos tikrai niekada nebus per daug. Artėjant žiemos šaltoms dienoms bei tamsiems vakarams, siunčiame savo klausytojams linkėjimus, o nauju singlu sakome, kad meilė gali išgelbėti kiekvieną iš mūsų ir visą pasaulį. Svarbu tuo tikėti“, – grupės narių požiūrį atskleidė jos vokalistas Karolis Ramoška.

„Proper Heat” gerbėjai naujame single ras originalią „Believe In Love“ dainos versiją, aštuoniasdešimtųjų italo dvasia alsuojantį ispano Ilya Santana remiksą bei dvi kūrinio „On & On“ versijas. Viena jų labiau pritaikyta radijo eteriui, tuo tarpu kitoje netrūksta atpalaiduojančių bosanovos motyvų. Singlą, kuris tapo kitų metų pradžioje pasirodysiančio antrojo grupės albumo šaukliu, jau dabar galima įsigyti žymiausioje elektroninėje šokių muzikos įrašų parduotuvėje „Beatport“.

Ir tai nėra visos visos naujienos, kurias šį šeštadienį „Studio 9“ išgirs bei išvys grupės gerbėjai. Prie ansamblio prisijungė du nauji, tačiau patyrę muzikantai – bosistas Gediminas Andriškevičius ir gitaristas Vytas Rasimavičius. Kartu su jais „Proper Heat“ scenoje žada skleisti tik dar didesnį diskotekinį karštį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)