Du studijinius albumus „Chapter one“ ir „Center of the world“ Londono leidybinėje kompanijoje „Nang records“ išleidęs kolektyvas buvo trumpam pasukęs skirtingais keliais ir po beveik trijų metų pertraukos grupė grįžta su nauju singlu „Sunrise“.

Pasisėmę naujų idėjų ir išbandę save kitose sferose, trijulė susitikusi pajuto norą kartu kurti ir koncertuoti: „Nors buvom nutolę fiziškai, tiek vienas nuo kito, tiek nuo klausytojų, noras kurti kartu išliko, o labiausiai noras vėl gyvai atlikti savo muziką klausytojams.“ Apie „Proper Heat“ sugrįžimą kalba grupės vokalistas Karolis Ramoška.

Naujasis singlas „Sunrise“

„Saulėtekis magiškas laikas kai visa kas gyva nubunda iš nakties miego. Šiomis dienomis kūrinys „Sunrise” labai aktualus. Kai nuo informacijos dažnai perkaista protas, širdis nejaučia tiesos, tuomet atsitraukiu nuo visko, kas trukdo man būti tuo kuo esu. Palikęs savo nuoskaudas ir nusivylimą pasitinku saulėtekį, kuris pabunda paukščių balsais. Tokiais išgyvenimais pripildytas naujasis mūsų singlas.“ pasakoja Karolis.

„Ši daina man labai asocijuojasi su vasara, iš minoro į mažorą besikeičianti harmonija kūriniui suteikia daug kontrasto ir spalvų, kurių dabar tiek daug. Tokia, man, yra šios dainos dvasia“ - antrina grupės saksofonistas ir prodiuseris Vitalijus Rodevičius-Saxtone.

Grupės nariai patikina, kad savo klausytojams turi paruošę ir daugiau naujienų.

„Turime sukaupę nepublikuotų kūrinių iš ankstesnio „Proper Heat“laikotarpio prieš mūsų muzikinės veiklos pauzę, todėl greitu metu pristatysime dar kelis singlus. Taip pat ruošiame ir visai naujus kūrinius, kuriuos beliko įrašyti, tad planas pristatyti trečiąjį grupės albumą ne už kalnų.

Jeigu viskas klostysis palankiai žadame pristatyti ir naują koncertinę programą. Tikrai bus jaudinantis momentas vėl visiems kartu groti scenoje, gerai pažįstamiems ir naujiems klausytojams“. Apie grupės planus ir darbus pasakojo muzikos kūrėjas Martynas Moška.

Jūsų dėmesiui, pristatome „Proper Heat“ naują singlą „Sunrise“. Galbūt ir Jūs vieną rytą prabusit kartu su saule, kuri pažadins tai kas seniai pamiršta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)