Pirmosiomis naujųjų metų dienomis paspaudęs šaltukas, priverčiantis neskubėti gatvėse ir susidėlioti mintis į lentynėles, Bogdanui pasirodė geras ženklas. Nepaisant to, daugybę planų puoselėjantis didžėjus, muzikos apžvalgininkas, nepamainomas vienuoliktuosius metus gyvuojančios radijo laidos „Dance Box“ rengėjas bei įrašų kompanijos „Amber Muse“ įkūrėjas kol kas neskuba atskleisti visų kortų.

„Paskutiniuoju metu tapau prietaringas. Galiu pasakyti tiek, kad šiuo metu dirbu su dviem stambiais projektais, tačiau daugiau smulkmenų nepasakosiu – artimiausi mėnesiai parodys, kiek šios idėjos gyvybingos“, – pranešime spaudai intrigavo patyręs didžėjus, per daugiau kaip šešiolika metu trunkančią karjerą rezidavęs populiariausiuose Rygos klubuose ir nekart pripažintas Latvijos didžėjumi nr. 1.

Būdamas įrašų kompanijos „Amber Muse“ įkūrėjas, Bogdan Taran džiaugiasi gausėjančią jos leidinių diskografija. „Labai tikiuosi šiemet padaryti jų pasirodymo grafiką kuo intensyvesnį. Šiuo metu du aktualūs singlai yra debiutinės „Bandmaster‘s Flight“ plokštelės „Samuel Alone“ remiksai – electro ir house stiliaus.

Pastarieji jau pasirodė, o „elektrinių“ perdirbinių pakuotė oficialiai išleidžiama sausio 19-ąją. Drauge su kolega Maxu Lomovu padirbėjome studijoje, ir mūsų „Samuel Alone“ remiksas, sprendžiant iš kolegų atsiliepimų, turi nemenką potencialą“, – džiaugėsi didžėjus.

Nuo 1992-ųjų elektroninės muzikos scenoje besisukančio svečio teigimu, negalima nepastebėti atsėlinusios krizės, kuri juntama ir Latvijos klubinėje scenoje. „Klubai, kurie anksčiau buvo populiariausiųjų gretose, stovi pustuščiai, mažų mažiausiai – pasigenda lankytojų. Ir tai – turint galvoje, kad praėjusį gruodį Rygoje atsidarė keturios naujos pasilinksminimų vietos – dvi iš jų visiškai naujos, o kitos – atnaujintos po gaisro.

Atidarymo laukia ir dar kelios smulkesnės užeigėlės. Manau, jog kameriniai, nedideli vakarėliai ir taps šviežiausia tendencija mūsų mieste, – svarstė seniai renginius organizuojantis didžėjus, kuriam pernai teko atidaryti milžinišką šou „Sensation“ Rygoje. – Dabar visiems svarbiausia – nenuleisti rankų ir nepasiduoti aplinkybių spaudimui, to ir linkiu Lietuvos muzikantams bei klubinėtojams!“

Vakarėlyje klube „Global“ Bogdanui talkins rezidentai Mindaugėlis ir Junduls.

2009-ųjų sausio geriausiųjų kūrinių penketukas pagal Bogdan Taran:

Shlomi Amber – Namgo (Be As One)

Ned Shepard – A Fine Balance (Lutzenkirchen Unreleased Mix) (Harem)

PTY Ltd – Party Girl (James Talk Vocal Mix) (PTY Ltd)

Andy Chatterley – Access The Future (Original Mix) (Cr2)

Stephan Luke – Invisible Man (Dub Mix) (Harem)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją