„Sakoma, kad kai krinta žvaigždės – pildosi žmonių norai. Negalėjome tokio teksto neįtraukti į naują dainą. Ir, be abejo, radome puikią progą ją pristatyti – prieš pat meteorų lietų“, - apie naujo kūrinio pristatymo datą pasakojo „Dar“ prodiuseris Arvydas Martinėnas-Vudis.

Paklaustas, ar grupės nariai turės galimybę drauge stebėti šį išskirtinį reginį danguje, A. Martinėnas-Vudis patikino, kad nei jis, nei jo kolegos meteorų lietaus nežada praleisti.

„Stebėsime meteorų lietų ir mes. Laukiame šio reginio, nes būtent toks, apie kokį kalba viso pasaulio mokslininkai, pasitaiko tik kartą gyvenime. Kiek teko skaityti, kitas toks lietus įmanomas ne anksčiau nei po 96-erių metų. Tuo metu visi būsime kelyje iš koncerto. Teks stabtelėti ir žvalgytis į dangų“, - savo planus, kur ketina stebėti šį reiškinį, atskleidė „Dar“ narys Algirdas Grudinskis-Grūdas.

„Dar“ prodiuseris pasakojo norėjęs, kad ir daina, ir specialiai jai kurtas vaizdo klipas būtų tarsi šios vasaros prisiminimas. Dar šių metų žiemos pabaigoje prie grupės prisijungus dviem naujom narėm, grupė sėkmingai įrašinėja naujus kūrinius, filmuoja vaizdo klipus ir kartu jau yra pasirodę daugybėje koncertų. Todėl, anot jo, besibaigiant tokiai aktyviai vasarai – yra ką prisiminti.

„Ir mūsų gerbėjams, ir mums patiems naujasis kūrinys ir vaizdo klipas – šios vasaros prisiminimas. Klipe užfiksuotos akimirkos iš mūsų koncertų ir kelionių į juos užkulisių. Filmavome vieni kitus visą vasarą. Klipe nematyti jokių režisūrinių sprendimų – būtent toks sumanymas ir buvo. Norėjome, kad viskas atrodytų natūraliai ir organiškai. Taip pat savo gerbėjams, kurių ratas socialiniuose tinkluose labai sparčiai didėja, norėjome parodyti, kaip ir kuo gyvename. Žmonės dažnai mus mato TV ekranuose ar ant scenos, tačiau daugelis neįsivaizduoja, kaip leidžiame laiką vykdami į koncertus ar besiruošdami jiems, o taip pat ir po pasirodymų“, - apie vaizdo klipo idėją pasakojo A. Martinėnas-Vudis.

„Dar“ - „Mes jau“:

Pasiteiravus, koks šios vasaros nuotykis labiausiai įsiminė ir ar jis užfiksuotas vaizdo klipe, A. Martinėnas-Vudis prisiminė ne patį linksmiausią incidentą. Jis, beje, atliėkjams sukėlė daug streso, tačiau baigėsi laimingai. Tiesa, naujame klipe jo nėra.

„Koncertavome Vėžaičiuose, į renginį buvo atvykę būriai žmonių. Staiga dingo elektra. Teko ieškosi sprendimo, negalėjome nuvilti savo gerbėjų. Elektros nebuvo 10 minučių, tačiau šis laikas, kai buvome scenoje, atrodė labai ilgas. Laimė, viskas baigėsi gerai ir savo pasirodymą galėjome tęsti. Tai tikrai nebuvo linksmas nuotykis, tačiau būtent toks mums visiems įsiminė ilgam“, - dabar jau su šypsena incidentą prisiminė Vudis.

Paklaustas, kodėl dainą „Mes jau“ nutarė pristatyti prieš meteorų lietų, A. Martinėnas-Vudis paaiškino, kad daugybė grupės narių norų jau išsipildė, o norai, anot jo, pildosi tuomet, kai sugalvojami iš dangaus krintant žvaigždėms.

„Norėjome, kad prisijungus naujoms narėms, mums visiems sektųsi gerai. Būtent taip ir yra. Džiaugiamės, nes visi gerai sugyvename, judame pirmyn, įrašinėjame naujas dainas, o taip pat ir koverius, turime daug planų, kuriuos sėkmingai įgyvendiname. Dėl koncertų taip pat galime pasidžiaugti. Planuojame jau ir kitų metų renginius. Viso to ir norėdavome, tai vadinama sėkme“, - kalbėjo „Dar“ prodiuseris A. Martinėnas-Vudis.

Tiesa, pokalbio metu Vudis prasitarė, kad iki šių metų pabaigos „Dar“ gerbėjams pristatys dar tris naujus kūrnius. Vieną autorinį ir du koverius. Paklaustas, kodėl skuba įrašinėti dainas, A. Martinėnas-Vudis atskleidė, kad drauge su grupės nariais koncertų metu stebi gerbėjų emocijas ir reakcijas į įvairias dainas ir „atsijoja“ tas, kurios labiausiai pradžiugina žmones.

„Kai matome žmonių emocijas, nesunku suprasti, kas patinka labiausiai. Būtent labiausiai patinkančius kūrinius įtrauksime į rimčiausių renginių programas“, - pasakojo A. Martinėnas-Vudis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)