Penktadienio vakarą S. Moniuškos skvere pradėjęs nemokamą koncertą, J. Didžiulis praeivius nustebino ne tik užvedančiais ritmais, bet ir netikėtu įvaizdžiu – gerbėjams gitara jis brazgino... be kelnių.

Netrukus atlikėjas, lydimas žmonos Ericos Jennings, gerbėjų bei praeivių patraukė link Aušros vartų, o koncerto finalą skelbs bare „Bukowski“.

Kartu su J. Didžiuliu šįvakar sostinės gatvėmis žingsniavo ir būrys linksmai nusiteikusių vilniečių bei miesto svečių:

Kviečiame pasižiūrėti ir E. Jennings filmuotą video siužetą:

DELFI primena, kad J. Didžiulis taps pirmuoju lietuviu, kuris ekstravagantiškiausiame festivalyje „Burning Man“ vyksiančioje konferencijoje „TEDx” skaitys paskaitą.

„Labai malonu būti TEDx pasaulinės bendruomenės dalimi, dalintis mintimis ir pristatyti savo idėjas. Jau porą kartų esu dalyvavęs „TEDxVilnius“ konferencijoje.

Žinau, kad „TEDx“ publika yra viena išrankiausių. Tai yra žmonės, kurie ieško ir gylio, ir minties, ir kokybės, todėl juos įtikinti, užvesti ir pakerėti yra vienas didžiausių malonumų“,– sako J.Didžiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)