2009 metais susibūręs duetas šiemet švenčia dešimtmetį ir sako, jog patys negali patikėti, kaip daug įvyko ir buvo nuveikta per visus šiuos metus. Tiesa, retas žino ką nors daugiau apie jų asmeninį gyvenimą, kurį jiedu kruopščiai slepia nuo pašalinių akių.

Kol atlikėjai ir grupės visame pasaulyje naudojasi savo ir savo artimųjų asmeninėmis patirtimis, meilės istorijomis ir išgyvenimais tam, jog galėtų pelnyti populiarumą ir didesnį žiniasklaidos dėmesį, Lilas ir Innomine laikosi nuošalėje. Net ir faktas, jog K. Kiveris neseniai vedė, į viešumą iškilo tik visai neseniai ir be platesnių detalių.

„Mes neturime ką viešinti. Esame velniškai neįdomūs žmonės. Ką galėtume viešinti?“, – su šypsena laidoje klausė K. Kiveris.

Vyrukai sakė, kad blogai yra kuriant turinį leisti žurnalistams medžioti asmeninio gyvenimo detales, nes neva ilgainiui žmonės pamiršta tai, ką atlikėjas sukuria ir prisimena tik asmenines dramas bei romantiškus santykius.

„Mano asmeninė pozicija visame spaudos bulvare ir visame, kas dedasi aplink, yra tokia, kad nenoriu ir neplanuoju dalyvauti, fotografuotis prie stendų ar reklamuoti asmeninį gyvenimą. Tai (yra) mano šeimos asmeninis reikalas ir niekaip nesusiję su mano kūryba tiesiogiai.

Truputėlį ir keista (tai, kad žiniasklaida rašo ir domisi), nes gana matosi, kad žmogus nenori afišuotis. Nesijaučiu gana maloniai, kai vyksta tokie dalykai. Tai (vestuvių paviešinimas) nebuvo pirmas kartas. Buvo ir anksčiau. Kažkas kažką nufotografuoja, parašo kvailą antraštę ar sugalvoja kvailų dalykų ir tai pavadina naujiena. Nei tai naujiena, nei kas nors prašė. Nepykstu ant žurnalistų. Tik ant kvailų“, – apie viešumoje pasirodžiusią informaciją, jog neseniai įvyko jo vestuvės, bei žinomumą kalbėjo K. Kiveris.

Tačiau, nepaisant skurdžių faktų apie judviejų asmeninius gyvenimus, vaikinams vis dar pavyksta išlikti bene populiariausiu hiphopo muzikos duetu Lietuvoje, o į jų koncertus renkasi tūkstančiais kokybiškos muzikos išsiilgusių gerbėjų.

„Mes tiesiog norime į koncertą įdėti daug darbo ir siekiame, kad jis atrodytų būtent taip, kaip mes norime. Jei koncertuotume keturis kartus per mėnesį, mes nesurinktume tokio kiekio žmonių“, – sakė Innomine.

K. Kiverio nuomone, kai koncertai būna gana reti, jų laukia ne tik klausytojai, bet ir patys atlikėjai, kuriems tai tampa švente. Galiausiai, toks produktas būna išbaigtas bei užtikrintas ir kokybiškas, o atliekant muziką mėgaujasi visi grupės nariai.

Tiesa, DELFI TV laidoje vyrukai paneigė ir mitą, jog jie pirmieji surinko arenas. „Mes nesurenkame pilnos arenos, kaip ir beveik niekas Lietuvoje. Arena gali transformuotis ir jei, kaip ir dabar bus daroma (jų koncerte kovo pradžioje), ten scena bus padaroma viduryje ir gali susirinkti apie 20 000 žmonių, apie ką mes dar net nesapnuojame“, – juokėsi K. Kiveris-Lilas.

Dabar, besiruošdami savo dešimtajam gimtadieniui, jie juokauja, jog tenka gyventi studijoje, kur ir repetuoja bei praleidžia nemažai laiko, tačiau tai – jau paskutinė darbų stadija.

„Kadangi tai yra dešimties metų gimtadienis, apžvelgsime viską, kas per tuos dešimt metų nutiko ryškesnio ir geresnio mums patiems. Bus daug grupių ir svečių, kurie mus įkvėpė pradžioje ar pavyko dirbti kažkuriuo etapu. Tai yra dešimt metų per vieną naktį“, – sakė Innomine ir pridūrė, jog visas darbas ir kūryba atsiranda tikrai ne dėl apdovanojimų ar įvertinimų. Jie tampa tik maloniu įvertinimu ir tarsi ženklu, kad viskas daroma teisingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)