Vaikinų kūrinys gimė kelyje, kai muzikantai praleido daug laiko koncertuodami ir važinėdami po visą Lietuvą. Todėl nauja “My Favourite Gun” daina yra apie keliones, nuotykius bei vėją plaukuose.

“Daina yra apie laisvę ir laisvus žmones, - sako bosistas Paulius Jaskūnas. – Apie riziką ir apie tai, kiek galima paaukoti vardan savo laisvės ir meilės”.

“Kūrinys “Plastic smile” skirtas pažadinti ir įprasminti jaunystę. Tikimės, kad jis kažkam taps nuostabios vasaros simboliu”, – antrina būgnininkas Vytis Vainilaitis.

O gitaristas “Hugis” (Viktoras Jonušis) šia proga savo dilbį netgi papuošė nauja tatuiruote! Charizmatiškasis grupės narys piešinį ant rankos pasirinko su “My Favourite Gun” simbolika. Išskirtiniu sceniniu įvaizdžiu pasižymintys muzikantai prieš mėnesį triukšmingai atšventė savo pirmąjį gimtadienį, tačiau per metus jau sudrebino kone visas šalies scenas. MFG surengė išskirtinius pasirodymus Lietuvos ir užsienio muzikos festivaliuose bei pelnytai užsitikrino perspektyviausios metų grupės vardą.

Naujosios kartos rokeriai trumpiausią metų naktį kviečia pasitikti pajūryje. Paparčio žiedo paieškos su “My Favourite Gun” – birželio 23-25d. Nidoje, klube “Faksas”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją