„Tokias dainas kuriu, kai būnu linksmas ir prisimenu savo vasaros nuotykius paauglystėje. Dievinu mūsų pajūrį, myliu Palangą ir daug ten praleidžiu laiko. Kartais vasaros įkarštyje ten pasitaiko tikrai juokingų situacijų ir personažų, kuriuos norisi pašaržuoti“, – apie dainą „Vasara 3016“ sako S.Prūsaitis.

Žinoma, nuotaikingas vaizdo klipas nufilmuotas būtent Palangoje ir yra linksmas ir smagus, kaip pati vasara.

„Pastebiu, kad pastaruoju metu mano kūryboje atsiranda vis daugiau šokių muzikos. Žmonėms per koncertus tai labai patinka, kai grojame „Vasara 3016“, žiūrovai ošia“, – sako dainininkas.

Daina „Vasara 3016“ – dar vienas kūrinys iš būsimo atlikėjo albumo, kuris pasirodys šį rudenį. Ir dar vienas, įamžintas vaizdo klipe. S. Prūsaičio gerbėjai jau įvertino dainų „Pasaka be galo“ ir „California Sun“ vaizdo klipus. Rudenį pasirodysiantį dainininko solinį albumą lydės išskirtinių koncertų serija.

Vaizdo klipo premjera:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)