„Istorijos pabaiga – tragiška ar laiminga? Realiame gyvenime būna visaip, todėl mes ilgai svarstėme, kaip užbaigti šį kūrinį. Galų gale, likome patenkinti sprendimu, tačiau jo neišduosime. Kokia prasmė tada būtų žiūrėti? O mes norime, kad žmonės klipą žiūrėtų, nes manome, kad jis tikrai labai pavykęs“, – intriguoja Denisas, kuriam filmuojant teko išties neįprasta rolė.

Abu dueto nariai sako, kad šis klipas – brandžiausias jų darbas ir rezultatu abu labai didžiuojasi. Po hito „Vasarinė mergaitė“, kuris, kaip jau tapo įprasta šiam kolektyvui, greitai sulaukė didelės sėkmės ir jau turi daugiau nei milijoną peržiūrų, „2Kvėpavimas“ vis tvirčiau jaučiasi lietuviškoje scenoje, rašoma pranešime spaudai.

Grupė ką tik gavo puikų įrodymą, kad milijonai peržiūrų „Youtube“ nėra tik virtualus populiarumas. Visi koncertai, kurie buvo atšaukti dėl karantino, jam pasibaigus, sėkmingai grįžo ir įvyko.

„Jausmas būti scenoje ir girdėti, kaip minia prašo pakartoti tavo dainas, nerealus ir su niekuo nelyginamas. Mes žiauriai laimingi, kad pagaliau pradėjome koncertuoti ir kvietimų vis daugėja“, – sako šią vasarą pirmą kartą viešai pasirodęs duetas.

Plačiau apie premjerą, grupės istoriją ir milijoninių peržiūrų paslaptį grupės nariai papasakojo laidoje „Delfi premjera“. Laidos įrašą galite rasti straipsnio viršuje.

Rugpjūtį jų koncertinis grafikas intensyvėja ir didžiausi bei svarbiausi pasirodymai – Sauliaus Prūsaičio „Vasaros Live Show“: rugpjūčio 15 d. – Palangos koncertų salėje, 19 d. – Vilniuje, Vasaros terasoje ir 28 d. – Kaune, Nemuno saloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)