Čia dainininko bičiulis, sporto ir sveikos gyvensenos judėjimo MyHero! įdėjinis vadas Ignas Bakėjus su komanda organizavo Rytėlį – naują Vilniaus kultūrinio gyvenimo saldainį, rašoma atlikėjo išplatintame pranešime spaudai.

„Rytėlis – sveikai subalansuotas madingas reikalas, vertas metų išdaigos titulo. Didžiausia alternatyva ir avantiūra, kurią teko stebėti pastaraisiais metais. Šių pasiliksminimų atmosfera tobulai atitiko mano dainos vaizdo klipo viziją. Žmonių laisvumas ir ekspresija žavi, tad ir rezultatas – energija vibruojantis klipas“, – sako Edgaras Lubys.

Renginio temą „Vasaros beprotybė“ padiktavo lietuviški nenuspėjami orai: tai džiuginantys tropikų kaitrą, tai merkiantys Vilnių lietumi. Vaizdo klipo epicentre atsirūdė visi susirinkusieji, apsirengę beprotiškiausius kostiumus – nuo indėniškų galvos papuošalų iki tigro kostiumų.

Naujausia daina „Vasaros naktis“ sulaukė didžiulių ovacijų, po kurių nieko daugiau nebeliko tik dainą pakartoti.

„Rytėliai gimė norint suteikti žmonėms galimybę išreikšti save, išlaisvinti savo kūrybines galias ir paskatinti gyvenimo pokyčiui. Dažnam tikras iššūkis yra vien atsikelti ankstyvą rytą 5 ar 6 val. Tokių pašėlusių žmonių atsiranda vis daugiau ir mažais žinsneliais jie keliauja link didesnių pasikeitimų savo gyvenime – naujų rytinių ritualų atsiradimo ar net žalingų įpročių atsisakymo“, – teigia Ignas Bakėjus.

„Turėjome nuogastavimų, kad iš vakaro siaubusi Vilnių liūtis gali atbaidyti dalyvius, bet buvome maloniai nustebinti, kad anktyvą rytą susirinko beveik šimtas drąsių vilniečių, nepabūgusių lietaus. Šėlo visi taip, kad linksmybės aidėjo ir kitoje Neries krantinėje. Smagu, kad Edgaras pasitikėjo mumis kurdamas vaizdo klipą ir įsiliejo į Rytėlio sukūrį“, – džiaugėsi organizatoriai, jau kuriantys planus naujiems Rytėliams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją