„Tu ne mano“ vaido klipas nufilmuotas Klaipėdoje prieš dvi savaites. Pagrindinis klipo herojus – grupės narys Baku. Jo personažas įsimyli merginą labai netikėtomis aplinkybėmis – įsigijęs jos paveikslą. Vaizdo klipo pabaiga labai intriguojanti. Paaiškėja, jog Baku herojaus meilė – be atsako. Kodėl taip įvyksta, gerbėjai pamatys pažiūrėję vaizdo klipą iki galo. Dagiau detalių grupės nariai neatskleidžia.

„Pikaso“ nariai džiaugiasi, jog filmuojant „Tu ne mano“ vaizdo klipą pavyko atrasti įdomių ir netikėtų vietų Klaipėdoje. Kai kurias uostamiesčio vietas klaipėdiečiai puikiai atpažins, tačiau vaizdo klipe gali tekti išvysti ir dar neregėtų uostamiesčio erdvių.

Baku, kuris yra kilęs iš Šiaulių ir šiuo metu gyvena Vilniuje, buvo sužavėtas uostamiesčio dvasios, su vėju ir jūra įkvėpusios kituose miestuose nejaučiamos laisvės.

„Filmavome tris dienas. Aplankėme daug skirtingų vietų ir rezultatu esame labai patenkinti. „Tu ne mano“ klipas – tai ne tik gražių vaizdų kratinys. Tai mini filmas, turintis stiprią idėją ir įdomų siužetą. Būtent tai yra stiprioji klipo pusė. Žinoma, ir pati daina turi stiprią emociją, atskleidžia Roko vokalines galimybes. Džiaugiamės, kad daug su daina ir klipu dirbome, taisėme ir atsirinkome patį geriausią variantą“, – sakė „Pikaso“ vaikinai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)