„Rooftop“ režisierius - vienas talentingiausių vaizdo klipų bei TV reklamų kūrėjų Lietuvoje Justas Ramanauskas. Vaizdo klipe nusifilmavo aktoriai Aleksas Kazanavičius ir Paulina Taujanskaitė, rašoma grupės pranešime.

Kaip visada „Beissoul & Einius“ dueto darbai – nusagstyti žvaigždėmis. „Rooftop“ single panaudotos „Bob Basset“ studijos kurtos kaukės. Šis vienas žymiausių kaukių genijų pasaulyje dirba su tokiomis grupėmis ir atlikėjais kaip „Metallica“, „Slipknot“, KORN, Avril Lavigne. Jo darbų sąraše – ir elegantiškieji prancūzų mados namai „Givenchy“.

Bobo Basseto darbus publikuoja „The New York Times Fashion Magazine“ „Vogue“, VICE UK, „Bizarre Magazine“ ir kt. Jo meno kūriniai pristatomi pasaulinėse parodose nuo Paryžiaus iki Niujorko, nuo Londono iki Pekino.

Bobo Basseto kaukes galima išvysti ir britų režisieriaus Ridley Scott prodiusiuotame filme „Paralelės".

Neverta užduoti klausimo, kaip „Beissoul & Einius“ pavyko garsenybę prisikviesti bendradarbiauti – talentas patiki talentu, o kūryba sujungia.

„Bobo Basseto aistra kūrybai, išmonė, meistriškumas, talentas stebinti yra stipri varomoji galia. Tokios pažintys tik dar labiau patvirtina, kad esame ypatingame savo misijos kelyje. Mane nepaprastai žavi pažintys ir bendradarbiavimas su genialiomis, ikoniškomis asmenybėmis - kas kartą su tokiomis bendraudamas stengiuosi sugerti kuo daugiau informacijos, žinių, kūrybinio pasaulio paslapčių, tuo pačiu – dalinuosi savomis. Su kiekviena diena toks pažinčių ratas vis labiau auga ir plečiasi“, - džiaugėsi „Beissoul & Einius“ siela Artūras Žabas-Beissoul.

Pirmą kartą Lietuva Bobo Basseto kaukes išvydo 2016 m. – „Beissoul & Einius“ duetas ir fotografas Dmitry Komissarenko sukūrė „Visitors“ vizualią istoriją. Ją spausdino išskirtinis britų mados, architektūros, šiuolaikinių stilingų reiškinių ir įvairių meno sferų bendradarbiavimo formas atskleidžiantis Žurnalas „Design Scene”.

Vaizdo klipo premjera:

Rugpjūtis „Beissoul & Einius“ duetui paženklintas ir kitu ypatingu įvykiu – jis buvo pakviestas į vieną didžiausių Europos muzikos festivalių „Sziget" Vengrijoje, Budapešte. Jis įeina į didžiausių festivalių Europoje penketuką – šįmet pasiekė susirinkusiųjų rekordą – 565 tūkstančiai. Be lietuviškojo dueto „Beissoul & Einius" šįmet „Sziget" festivalyje pasirodė tokios žvaigždės kaip „Gorillaz", Dua Lipa, Kendrick Lamar, Lana Del Rey, „Arctic Monkeys", Kygo, ZHU, MØ.

„Pasirodymas „Sziget“ festivalyje mums buvo svarbiausias vasaros įvykis. Publika – neįtikėtina: klausytojai atėjo su vėliavomis- tarp jų plevėsavo ir mūsų Trispalvė! Festivalio atmosfera – tai ore tvyranti vienybė ir laisvė. Neįtikėtina, kaip daugiau nei 25 metus kas kartą organizatoriai ir publika sukuria tokią unikalią meilės revoliuciją“, - dalijosi įspūdžiais Artūras Žabas-Beissoul.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)