„Šiandien mes gyvename pasaulyje, kuriame per daug dėmesio skiriame visiškai nereikšmingiems, menkaverčiams dalykams. Kartais tiesiog pamirštame, kas yra tikra, vertinga ir svarbu. Ši daina – būtent apie tai. Ji kiek ironiška, tačiau atskleidžianti tai, kuo naujojo amžiaus kasdienybėje gyvena daugelis iš mūsų“ – sakė Andrius Mamontovas.

Atlikėjas prisipažino, kad kūrinį „Perlai ir sakuros“ jis sukūrė grodamas pianinu, o visas instrumemtų partijas įrašė vienas. „Norėjau naujo skambesio, kitokio jausmo ir netikėto požiūrio“, - pridūrė kultinės Lietuvos grupės „Foje“ lyderis.

Pirmadienį „Perlai ir Sakuros“ pasieks ir šalies radijo stotis. Šis kūrinys – jau antra šiemet išleista A. Mamontovo daina. Gegužės mėnesio pabaigoje hito „Marso kanjonai“ kūrėjas pristatė didelio populiarumo sulaukusį kūrinį „Nesvarbu“.

Kaip rašoma spaudos pranešime, pirmą kartą kūrinys „Perlai ir sakuros“ gyvai bus sugrotas jau šį sekmadienį vysktančiame projekto „X Faktorius“ finale.

Kitų metų pradžioje pasirodysiantis muzikanto albumas bus pirmas naujas studijinis atlikėjo įrašas nuo 2015 m. pasirodžiusios plokštelės „Degančios akys“. Per pastaruosius kelerius metus A. Mamontovas išleido du elektorninius albumus ir darbą „Kibernetiniai žaislai“, kuriame į elektroninį rūbą buvo įvilkti seni, puikiai jo kūrybos gerbėjams pažįstami kūriniai. Šių metų pradžioje A. Mamontovas išleido ir drauge su Lietuvos kameriniu orkestru legendinėje „Abbey Road“ studijoje Londone įrašytą albumą „Šiaurės naktis. Pusė penkių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)