„Šis kūrinys – itin jautrus ir atspindi šiandieninį gyvenimiškos laiko tėkmės momentą, kuris melodingai lydi į brandos amžių. Minimalus garsų pritarimas vokalui kūriniui suteikia lengvumo, išryškina klasikinio žanro fragmentus“, – pristato Leonas Somovas.

„Tai daina apie amžinybę, ji kelia daug vizijų, skamba kaip kokio fantastinio ar istorinio filmo garso takelis – visai kitoks garsas, – priduria Jazzu. – Čia labai daug ilgesio ir skausmo, nostalgijos, baimės netekti, bet pajusite ir pasiryžimą be baimės mirti dėl kito.“

Lyriškas kūrinys „Older“ – vienas tokių, kurie galėtų nepaliaujamai suktis grotuve šv. Valentino dieną. „Leon Somov & Jazzu“ tądien atliks šią dainą gyvai, savo koncerte Vilniaus „Siemens“ arenoje. Programoje skambės visos geriausios dueto meilės dainos, taip pat ir kūriniai iš jų naujausio albumo „Moments“.

Leon Somov & Jazzu - Older:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)