Tai nėra pirmas J. Nainio ir dueto bendradarbiavimas – pernai DJ Jovani remiksavo „Beissoul & Einius“ hitą „Adopted Child Of Love“, kuris „YouTube“ kanale perklausytas beveik 12 mln. kartų, rašoma pranešime spaudai.

„Mano pažintis su „Beissoul & Einius“ kūryba prasidėjo pernai, kai išgirdau jų dainą „Adopted Child Of Love“. Sukūriau net 5 skirtingas šio kūrinio remikso versijas ir ilgai negalėjau išsirinkti, kuri iš jų gavosi geriausiai. Jau prabėgo metai, o remiksuotas kūrinys tapo vienu populiariausių „YouTube“ platformoje“, – prisimena Jonas Nainys. „Man labai patinka Beissoul balsas. Manau, kad kartu su Einiumi, šis duetas yra nacionalinė vertybė. Esu laimingas, kad mūsų keliai vėl susikirto ir galėjau remiksuoti naujausią jų singlą „Rooftop“.

Bendradarbiavimu džiaugiasi ir „Beissoul & Einius“: „Jovani tikrai žino, kuo kvėpuosime 2019-ųjų vasarą. Pirmasis mūsų dainos „Adopted Child Of Love“ remiksas pasirodė lygiai prieš metus, užduodamas maksimalų startą vasarai, kuri tęsėsi net 5 mėnesius. Tikime, kad su „Rooftop“ remiksu pavyks pasiekti, kad kita vasara tęstųsi bent pusę metų, t.y. 6 mėnesius“, – sakė Beissoul.

Jovani feat. Beissoul & Einius – „Rooftop“ remiksas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)